Κουρμπέλης: «Είμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πέρσι» (vid)

Κουρμπέλης: «Είμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πέρσι» (vid)

Newsroom
Κουρμπέλης: «Είμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με πέρσι» (vid)

bet365

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σχολίασε πως στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας επικρατούν διαφορετικά δεδομένα από ότι ίσχυαν πριν από ένα χρόνο.

Το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού έδωσε σήμερα (10/7) ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Κουρμπέλης έδειξε, μετά το 0-0 κόντρα στη Γουότφορντ, αισιόδοξος για την πορεία των «πράσινων». «Θεωρώ ότι είχαμε μια καλή εικόνα για πρώτο φιλικό και βάση της κούρασης που έχουμε στα πόδια μας λόγω της δύσκολης προετοιμασίας και των διπλών προπονήσεων. Το ζητούμενο είναι να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μας ζητά ο προπονητής και θεωρώ ότι σήμερα σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε», σχολίασε αρχικά ο αρχηγός του «τριφυλλιού» στο PAO TV. Και συνέχισε κάνοντας μία σύγκριση με την περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία. «Κάνουμε περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, που ακόμα δουλεύαμε τα συγκεκριμένα πράγματα. Εχουν μπει αρκετά πράγματα στο μυαλό μας και βελτιώνουμε άλλα περισσότερο».

Για τον ίδιο καθώς ταλαιπωρήθηκε παλαιότερα από προβλήματα τραυματισμού τόνισε πως «είναι πολύ διαφορετικό και είμαι χαρούμενος που είμαι από την αρχή της χρονιάς, καθώς πέρυσι δεν τα κατάφερα. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να κάνει προετοιμασία, καθώς νιώθει πιο δυνατός. Δουλεύω καθημερινά για να φτάσω στο σημείο που ήμουν πριν τον τραυματισμό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα