Η Αδάνα Ντεμιρσπόρ ανακοίνωσε τον Ονιεκούρου (vid)

Η Αδάνα Ντεμιρσπόρ ανακοίνωσε τον Ονιεκούρου (vid)

Newsroom
Η Αδάνα Ντεμιρσπόρ ανακοίνωσε τον Ονιεκούρου (vid)

bet365

Ο 25χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός είναι και επίσημα παίκτης της τουρκικής ομάδας με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Θα είναι συμπαίκτης με Μπαλοτέλι, Αοσμαν, Ν' Ντιαγέ.

Παίκτης της Αδάνα Ντεμιρπόρ και επίσημα είναι πλέον ο Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός που βρίσκεται από χθες στην Τουρκία για να διαπραγματευτεί την εκεί μετακίνησή του συμφώνησε σήμερα (10/7) με το club και πριν από λίγο ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Ο 25χρονος παραχωρήθηκε ένα χρόνο δανεικός από τον Ολυμπιακό όπου δεν υπολογίζονταν για την επόμενη σεζόν και η Ντεμιρσπόρ έχει οψιόν απόκτησής του. Ετσι επέστρεψε στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας που ήταν από το 2019 μέχρι και πέρσι με τη Γαλατά, ενώ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα αγωνίστηκε σε 27 ματς όλων των διοργανώσεων (1 γκολ/1 ασίστ).

Μάλιστα θα είναι συμπαίκτης με τον Μπαλοτέλι αλλά και τους Αοσμαν, Ν' Ντιαγέ με τους οποίους την περασμένη χρονιά ήταν αντίπαλος αφού εκείνοι αγωνίζονταν σε Ιωνικό και Αρη αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα