Ολυμπιακός: Στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ ο Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ ο Ονιεκούρου

Newsroom
Ολυμπιακός: Στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ ο Ονιεκούρου

bet365

Η ομάδα της Τουρκίας απέκτησε τον Νιγηριανό μεσοεπιθετικό ως δανεικό για μία σεζόν από τους «ερυθρόλευκους» και με οψιόν αγοράς

Στην Τουρκία επέστρεψε ο Χένρι Ονιεκούρου, καθώς από σήμερα (10/7) είναι παίκτης της Αδάνα Ντεμιρσπόρ, που τον απέκτησε ως δανεικό για μία σεζόν από τον Ολυμπιακό και με οψιόν αγοράς.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός που δεν υπολογίζονταν στους «ερυθόλευκους» ήταν από χθες στην Τουρκία και πριν από λίγο επετύχθη το deal,που ναι μεν δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά στα social media υπάρχουν φωτογραφίες του από τα γραφεία και δηλώσεις των παραγόντων της ομάδας.

Ο 25χρονος διεθνής ακραίος ήταν στη γειτονική χώρα μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι οπότε και ήρθε στον Πειραιά από τη Γαλατά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα