ΠΑΣ: Δοκιμάζεται στη Γερμανία ο Μίνα

ΠΑΣ: Δοκιμάζεται στη Γερμανία ο Μίνα

bet365

Μετά την πώληση του Χοσέ Περέα στην Στουτγκάρδη, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται μια ανάσα από ακόμα ένα εξαιρετικό deal, τον δανεισμό του Λεωνίδα Μίνα σε ομάδα της Γερμανίας, με τον 18χρονο να δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες

Εκτός από τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει εξαιρετικά καλά. Ποιο είναι αυτό; Το να πουλάει ποδοσφαιριστές σε ψηλή τιμή. Μετά τον Χοσέ Περέα που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία και την Στουτγκάρδη, με τον ΠΑΣ να βάζει στα ταμεία του 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ακόμα ένας παίκτης των «κυανόλευκων» είναι έτοιμος να αναχωρήσει για την ίδια χώρα.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Μίνα, τον μόλις 18 ετών επιθετικό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε είχε 13 συμμετοχές τις περισσότερες ως αλλαγή, δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες σε ομάδα της Γερμανίας και μάλιστα έχει συμφωνηθεί πως αν καταφέρει και πείσει τους Γερμανούς θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού με την οψιόν να φτάνει τα 2.000.000 ευρώ. Ο Μίνα προέρχεται από τις ακαδημίες της Ένωσης Πάργας και πήγε σε αυτές του ΠΑΣ στα 15 του και αμέσως κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ηπειρωτών.

Στο ντεμπούτο του στην Super League Interwetten μπήκε ως αλλαγή στο 82’ του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έδωσε σχεδόν στην πρώτη του επαφή την μπάλα την ασίστ στον Μορέιρα. Οι Γερμανοί που είναι γνωστό πως έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στις μικρές ηλικίες θέλησαν να τον αποκτήσουν, αρχικά με την μορφή δανεισμού προκειμένου ουσιαστικά να τον δοκιμάσουν και στην συνέχεια έχοντας την οψιόν να τον κάνουν δικό τους, επενδύοντας επάνω του. Το σίγουρος πάντως είναι πως ο ΠΑΣ για ακόμα μία φορά είναι έτοιμος να κάνει ένα εξαιρετικό deal.

Τις επόμενες ημέρες κλείνουν δεξί μπακ και στόπερ

Φυσικά εκτός από τις αποχωρήσεις θα υπάρξουν και αποκτήσεις ποδοσφαιριστών. Ήδη οι Ηπειρώτες έχουν βρει τους παίκτες που θα καλύψουν τις θέσεις του δεξιού μπακ (θα είναι Ισπανός) και τους στόπερ. Και οι δύο θα είναι ξένοι και δεν αποκλείεται οι μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα