ΠΑΟΚ: Γυμναστήριο το πρωί, τακτική το απόγευμα

ΠΑΟΚ: Γυμναστήριο το πρωί, τακτική το απόγευμα

Newsroom
ΠΑΟΚ: Γυμναστήριο το πρωί, τακτική το απόγευμα

bet365

Διπλή προπόνηση στον ΠΑΟΚ και την Τρίτη με το πρόγραμμα το πρωί να περιλαμβάνει γυμναστήριο και το απόγευμα ποδόσφαιρο και τακτική.

Η σκληρή δουλειά για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν της Ολλανδίας συνεχίστηκε και την Τρίτη. Οι «ασπρόμαυροι» του Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν διπλή προπόνηση, με το πρωί το πρόγραμμα να περιλαμβάνει γυμναστήριο και το απόγευμα γήπεδο και τακτική.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για το πρόγραμμα προπόνησης της Τρίτης έχει ως εξής: «Δουλειά σε όλους τους τομείς για τους παίκτες την Τρίτη (05.07) στο Άπελντοορν της Ολλανδίας σε γήπεδο και γυμναστήριο. Μπορεί το πρόγραμμα να έκανε λόγο για μία προπόνηση το απόγευμα, αλλά το πρόγραμμα ήταν και πάλι… διπλό. Το πρωί οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και δούλεψαν στο γυμναστήριο στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της δύναμης.

Μετά σειρά είχε το γήπεδο. Η τακτική, η κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα των φάσεων βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες αυτά που θέλει από αυτούς ενόψει Αλκμάαρ

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο Αντρέ Ρικάρντο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά από χτύπημα που δέχθηκε στη χθεσινή προπόνηση. Την Τετάρτη (06.07) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 20:00 την Αλκμάαρ κεκλεισμένων των θυρών, στο τρίτο φιλικό στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα