Λαμία: Πάει για Ναντέρι (vid)

Newsroom
 Λαμία: Πάει για Ναντέρι (vid)

bet365

Ο 26χρονος Ιρανός αριστερός μπακ αναμένεται να συνεχίσει στη χώρα και να γίνει κάτοικος του «Αθανάσιος Διάκος».

Μετά τον Τόμας Ντε Βινσέντι στη Λαμία πάνε για ακόμη ένα μεταγραφικό «χτύπημα» από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα τον Μοχαμάντ Ναντέρι. Πρόκειται για τον Ιρανό αριστερό μπακ που μέχρι πρότινος έπαιζε στην Αλτάι της Τουρκίας (24 ματς/1 γκολ/1 ασίστ), αλλά η ομάδα του δεν απέφυγε τον υποβιβασμό.

Ο 26χρονος είναι μία φορά διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ στο παρελθόν έχει μεταξύ άλλων παίξει στην Περσέπολις της πατρίδας του και την Κορτράικ του Βελγίου..

Ο Ναντέρι θα πλαισιώσει την αριστερή πλευρά της ομάδας μαζί με τον Γιώργο Σαραμαντά που είναι στο γκρουπ των παικτών που μένουν ελεύθεροι αλλά αναμένεται να συνεχίσουν στο «Αθανάσιος Διάκος».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα