Λαμία: Η «επί χάρτου» επόμενη ημέρα

Newsroom
 Λαμία: Η «επί χάρτου» επόμενη ημέρα

bet365

Στο «Αθανάσιος Διάκος» θα αρχίσουν σταδιακά να «σχεδιάζουν» την ομάδα της νέας σεζόν που θα τους βρει εκ νέου στα «σαλόνια».

Η «σωτηρία» της Λαμίας διαμόρφωσε το «παζλ» της Super League για την επόμενη σεζόν, αφού έγινε η τελευταία, χρονικά, ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα «σαλόνια». Εύλογα ελέω μπαράζ ο προγραμματισμός πήγε... πίσω αφού εκκρεμούσαν τα δύο ματς με τη Βέροια και από σήμερα (19/6) άρχισαν σταδιακά στο «Αθανάσιος Διάκος» να τα θέτουν όλα επί τάπητος.

Το βασικό «μέτωπο» που καλούνται να διευθετήσουν είναι εκείνο των ανανεώσεων, αν και πρέπει να τονιστεί πως υπάρχει ήδη ο «κορμός» για την επόμενη χρονιά ώστε να «χτίσουν» πάνω του.

Οι γκολκίπερ Σαράνοφ, Γκαραβέλης, οι αμυντικοί Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, οι χαφ Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Νούνιες, Γκέντσογλου, οι μεσοεπιθετικοί Ελευθεριάδης, Ρόμανιτς και οι επιθετικοί Μανουσάκης, Μανούσος δεσμεύονται με συμβόλαιο και για του χρόνου (μίνιμουμ), αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας πώλησης. Π.χ. για τον Νούνιες υπάρχουν ήδη «σειρήνες» αφού ο Κοσταρικανός μέσος έκανε καλές εμφανίσεις και είναι μόλις 25.

Από εκεί και πέρα υπάρχει το «μέτωπο» των δανεικών, όπου οι Νινούα, Μπανγκουρά αποκτήθηκαν τον Γενάρη με αυτό το «καθεστώς» από ΠΑΟΚ και Ράγιο Βαγιεκάνο αντίστοιχα. Ο πρώτος αποτελεί παρελθόν, ενώ για τον δεύτερο δεν παρατηρούνται αρκετές πιθανότητες παραμονής (άλλωστε δεν έπαιξε λεπτό στα δύο παιχνίδια με τη Βέροια).

Στους free agent τώρα. Ηδη από καιρό οι Λούκας, Βέλλιος, Σκόνδρας έχουν για διάφορους λόγους αποχωρήσει και έτσι ελεύθεροι από τους παίκτες της θεωρητικά «πρώτης γραμμής» μένουν οι Καραμάνος, Αντέτζο, Προβυδάκης, Σιμόν, Σαραμαντάς, Βύντρα, Τσούκαλος, Αραμπούλι, Μαρτίνεθ, Τιρόνε και τα δεδομένα δεν είναι ακριβώς ίδια για όλους.
...

Οι πέντε πρώτοι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν (άλλωστε έκαναν καλή σεζόν και βοήθησαν τα μέγιστα), ο Αραμπούλι δείχνει να βρίσκεται στην «έξοδο» (αποτυπώνεται άλλωστε και από τον λίγο χρόνο συμμετοχής που είχε εσχάτως), η επόμενη ημέρα των δύο τελευταίων προβάλει «ανοικτή» (όχι ότι δεν βοήθησαν κτλ, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους), ενώ ειδικές περιπτώσεις είναι εκείνες του Βύντρα (ένας παίκτης με τεράστια παρουσία στο χώρο, εξαρτάται και αν θέλει να συνεχίσει την μπάλα) και του Τσούκαλου (γέννημα-θρέμμα της ομάδας).

Στο κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας ο Τζιανλούκα Φέστα ανέλαβε τα «ηνία» τον Μάρτιο και έφτασε στον στόχο της παραμονής, όμως είναι (πολύ) πιθανό οι δύο πλευρές να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αναζητώντας κάτι διαφορετικό.

Βέβαια όλα τα παραπάνω προβάλουν ασκήσεις επί χάρτου, αφού μέχρι και χθες στη Λαμία δεν ήξεραν ακόμη σε πια κατηγορία θα αγωνίζονται οπότε και δεν μπορούσαν να «τρέξουν» ουσιαστικά την «επόμενη ημέρα» τους.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα