Ατρόμητος: Ο Ροτάριου που έμεινε δεν... σήκωσε καν το τηλέφωνο στη Στεάουα

Ατρόμητος: Ο Ροτάριου που έμεινε δεν... σήκωσε καν το τηλέφωνο στη Στεάουα

Newsroom
 Ατρόμητος: Ο Ροτάριου που έμεινε δεν... σήκωσε καν το τηλέφωνο στη Στεάουα

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της ρουμανικής ομάδας σχολίασε πως ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δεν του απάντησε στο μήνυμά του παρότι το διάβασε.

Κάτοικος Περιστερίου παρέμεινε ο Ντόριν Ροτάριου, καθώς ο Ατρόμητος κράτησε τον Ρουμάνο μεσοεπιθετικό με τη μορφή του δανεισμού από τη Λουντογκόρετς της Βουλγαρίας και μάλιστα στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και οψιόν αγοράς από την ελληνική ομάδα.

Ο διεθνής ακραίος βρέθηκε στο «στόχαστρο» και της Στεάουα Βουκουρεστίου αλλά τελικά επέλεξε να μείνει στη χώρα μας και ο Μιχάι Στόικα, τεχνικός διευθυντής του club, αποκάλυψε πως ο 26χρονος δεν θέλησε καν να του μιλήσει και να συζητήσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Ρουμανία.

Οταν ρωτήθηκε για την υπόθεσή του και τι συνέβη σχολίασε πως «μου συνέβη κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί στα 30 χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο. Του έστειλα στο whats up 'Θέλω να μιλήσουμε. Να σε πάρω;', εκείνος διάβασε το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε ποτέ. Προσπάθησα επικοινωνήσω μαζί του και μέσω ενός κοινού μας γνωστού, αλλά και πάλι δεν κατέστη εφικτό», ήταν τα λόγια του σε ΜΜΕ της Ρουμανίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα