Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Βρσάλικο, Τσέριν, Γκρέι, Φετφατζίδης, Κολοβέτσιος

Newsroom
 Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Βρσάλικο, Τσέριν, Γκρέι, Φετφατζίδης, Κολοβέτσιος

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη τη «βόμβα» με τον Κροάτη μπακ, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Σλοβένο μέσο, ενώ ο Αρης έφερε τον Τζαμαϊκανό φορ. Ο «Φέτφα» θα συνεχίσει στο Κατάρ καθώς υπέγραψε στην  Αλ Σαϊλίγια, ενώ ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός ανανέωσε με την Καϊσερισπορ.

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η αποψινή (2/7) στα εγχώρια μεταγραφικά δρώμενα, καθώς πολλά deals έγιναν official.

Ξεκινάμε με τον Ολυμπιακό που από καιρό είχε «πυροδοτήσει» τη... βόμβα του Σίμε Βρσάλικο και πλέον ο Κροάτης δεξιός μπακ έγινε επίσημα παίκτης του. Ο διεθνής ακραίος οπισθοφύλακας που βρίσκεται από χθες στη χώρα μας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και άμεσα θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Οπως θα πράξει και ο Ανταμ Τσέριν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού ο διεθνής Σλοβένος χαφ που βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στην ποδοσφαιρική μας «πραγματικότητα» ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί άμεσα και στον Αρη με την περίπτωση του Αντρε Γκρέι αφού ο 31χρονος στράικερ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του και επί της ουσίας λογίζεται ως παίκτης του. Μάλιστα από μεθαύριο αναμένεται οι κάτοικοι της πόλης να αυξηθούν κατά τουλάχιστον δύο, αφού οι «κίτρινοι» θα φέρουν στην Ελλάδα τους Μπράντλεϊ Μαζικού και Ραφαέλ Καμάτσο.

Ο Ζινεντίν Μασάς από την πλευρά του έκανε το δρομολόγιο Νάπολι-Νεάπολη και ο Γάλλος χαφ που ήταν στη Χόνβεντ ως δανεικός από τους «παρτενοπέι» ανακοινώθηκε από τον Ιωνικό, ενώ new entry είχαμε και στο Βόλο όπου υπέγραψε ο διεθνής Φιλανδός αμυντικός Ζούχα Πίρινεν. Αντίθετα στο Αγρίνιο θα υπάρξει μία αποχώρηση, εκείνη του Ελίας Περέιρα όπου εκτός απρόοπτου μετά από μία διετία στον Παναιτωλικό θα επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Γοδόι Κρουζ.

Συνεχίζουμε με τα εκτός συνόρων ελληνικά δρώμενα, αφού σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου παίζουν δικά μας παιδιά. Ο Γιάννης Φετφατζίδης για χρόνια διακρίνεται στη Μέση Ανατολή και ύστερα από δύο σεζόν στην Αλ Κορ θα συνεχίσει στην Αλ Σαϊλίγια, αμφότερες ομάδες του Κατάρ.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος από την πλευρά του ανανέωσε με την Καϊσερισπορ και θα συμπληρώσει, καλός εχόντων των πραγμάτων, μίνιμουμ τρεις σεζόν στο club (είναι εκεί από το 2020), ενώ ο Νίκος Καλτσάς μετά από μία τριετία στην Ανόρθωση όλα δείχνουν πως θα υπογράψει στην Καρμιώτισσα και δεν θα φύγει από την Κύπρο.

Στην Premier League η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον μονοετή δανεισμό του Ντιν Χέντερσον, χωρίς οψιόν αγοράς. Ο διεθνής Aγγλος πορτιέρε είναι ο αντικαταστάτης του Μπρις Σαμπά που έχει κλείσει στη Λανς έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Στη Serie A η Ιντερ επισημοποίησε την απόκτηση του Αρμένιου μεσοεπιθετικού, Χένρικ Μκιταριάν που έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ολοκλήρωσε την πιο δυνατή μεταγραφή της μέχρι στιγμής με τον δανεισμό του διεθνή Ιταλού χαφ Στέφανο Σένσι από τους «νερατζούρι».

Στην Eredivisie η Αϊντχόφεν ανακοίνωσε την αγορά του διεθνή Ολλανδού σέντερ φορ, Λουκ Ντε Γιόνγκ από τη Σεβίλλη αντί τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στη Super League Τουρκίας συμπαίκτης του Δημήτρη Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε έγινε ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Εμρέ Μορ που αποκτήθηκε αντί δύο εκατομμυρίων ευρώ από τη Καραγκιουμρούκ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα