Ολυμπιακός: Από την 11άδα με την Αρμίνια 5 παίκτες είναι πιθανό να αποχωρήσουν όμως υπάρχει το αλλά...

Ολυμπιακός: Από την 11άδα με την Αρμίνια 5 παίκτες είναι πιθανό να αποχωρήσουν όμως υπάρχει το αλλά...

Ολυμπιακός: Από την 11άδα με την Αρμίνια 5 παίκτες είναι πιθανό να αποχωρήσουν όμως υπάρχει το αλλά...

bet365

Η πειραματική 11άδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν πέρασε με επιτυχία το τεστ στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Ας ξεκινήσουμε από το προφανές.

Βλέποντας την 11άδα του Ολυμπιακού στο φιλικό τεστ με την Αρμίνια Μπίλεφελντ καταλαβαίνει κανείς πως περίπου η... μισή ήταν με παίκτες υπό κρίση που είναι ιδιαίτερα πιθανό να αποχωρήσουν. Και εξηγούμαστε: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Κούτρης, Φαντινγκά και Τικίνιο μπορεί να μην είναι καν του χρόνου στην ομάδα. Επίσης οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπα, Μπουχαλάκης και Βαλμπουενά δεν λογίζονται ως βασικοί (ο Μπουχαλάκης μέχρι πέρυσι θα ήταν αλλά φέτος...) και μένει να φανεί το τι τελικό πρόσημο θα βγάλει ο Κούντε και το εάν θα σταματήσει τα σκαμπανεσβάματά του ή όχι ο Καρβάλιο.

Η εικόνα των περισσότερων από τους προαναφερθέντες - υπό κρίση - παίκτες δεν ήταν καλή. Εδώ υπάρχουν οι δύο όψεις του νομίσματος. Η μία για την αγωνιστική εικόνα σε μία λογική πειραματικής 11άδας. Η άλλη όψη όμως μας δείχνει πως αρκετοί παίκτες δεν άδραξαν την ευκαιρία και αυτό μπορεί να τους κοστίσει για τα καλά σχετικά με το ρόστερ της νέας σεζόν.

Όπως δεν ήταν καθόλου καλή και η εικόνα του Ολυμπιακού στο α' μέρος. Εάν θέλουμε να το πάμε πιο ειδικά οι Κρίστινσον, Μπα και Ανδρούτσος είχαν κομβική συμμετοχή στις φάσεις των γκολ της Αρμίνια. Ο Κούτρης και δεν μπόρεσε να βγάλει κάτι το ουσιώδες και χτύπησε. Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στα 38 του πλέον χρόνια προφανώς και πρέπει να υπάρχει και η πρέπουσα αντιμετώπιση.

Ο Αβραάμ είναι για καθαρά συμπληρωματικό ρόλο. Εάν κάπου ίσως υπάρχει ένα συν είναι λίγο για τους Μπουχαλάκη και Κούντε με τον Βαλμπουενά και κάπως για τον Τικίνιο επειδή σκόραρε.

Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός έφτιαξε περισσότερες φάσεις αλλά δεν ισοφάρισε

Στο 2ο 45λεπτο η είσοδος παικτών όπως οι Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ζίνκερναγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά οδήγησε στο να βγουν φάσεις για τον Ολυμπιακό που θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-2. Αντ' αυτού από μία φάση αδράνειας ξανά βρέθηκε να χάνει με 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Πάντως και ο Μαντί και ο Δανός και ο Αμπουμπακάρ έδειξαν αρκετά πράγματα και απείλησαν αρκετά.

Η εικόνα του 2ου 45λεπτου πάντως σίγουρα ήταν καλύτερη από εκείνη του 1ου μέρους. Πλέον βέβαια υπάρχει και το πολύ δυνατό φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ. Ένα ματς όπου αναμένεται να παίξουν περισσότεροι οι λεγόμενοι ως βασικοί και άρα τα συμπεράσματά θα έχουν πιο μεγάλη αξία αλλά και σημασία.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.