Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για τον Βρσάλικο (vid)

Ολυμπιακός: Τελική ευθεία για τον Βρσάλικο (vid)

bet365

Ο έμπειρος Κροάτης μπακ αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή στη χώρα μας για την επισημοποίηση του deal με τον Ολυμπιακό.

Ο Σίμε Βρσάλικο στα 30 του χρόνια αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Κροάτης σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή (ίσως το μεσημέρι) για να κλείσει και τυπικά στους Πρωταθλητές. Η Ατλέτικο επίσης ως γνωστόν ήδη επισημοποίησε το... αντίο του παίκτη, καθώς τελείωσε και τυπικά το συμβόλαιό του.

Όπως και να έχει η μεταγραφή του Βρσάλικο έχει μπει στην τελική της ευθεία για ένα συμβόλαιο 2+1 χρόνια και με υψηλές απολαβές. Ο διεθνής μπακ πέρυσι είχε 28 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ. Μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας. Προορίζεται φυσικά για βασικός δεξιός μπακ στον Ολυμπιακό. Έχει πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Κροατία, πρωτάθλημα στην Ισπανία με την Ατλέτικο και Europa με την ομάδα της Μαδρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα