Ολυμπιακός: Η διασφάλιση της θέσης του στην Εθνική Κροατίας έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Βρσάλικο 

Ολυμπιακός: Η διασφάλιση της θέσης του στην Εθνική Κροατίας έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Βρσάλικο 

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η διασφάλιση της θέσης του στην Εθνική Κροατίας έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Βρσάλικο 

bet365

Ο διεθνής μπακ, Σίμε Βρσάλικο, έχει δώσει τον λόγο του στον Ολυμπιακό για ένα διετές συμβόλαιο και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για αυτό.

Ο Κροάτης δεξιός μπακ - που τα έχει βρει προφορικά με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο - είχε τους λόγους του για αυτήν την εξέλιξη. Ο έμπειρος Βρσάλικο είναι ένα όνομα με το οποίο ασχολούνται και σε Ισπανία αλλά και σε Κροατία λόγω της απόφασης που πηρε για την καριέρα του.

Σύμφωνα με κροατικές πηγές ο Βρσάλικο διάλεξε τον Ολυμπιακό για τρεις βασικούς λόγους. Πρώτον το να κερδίσει ξανά μία θέση στην Εθνική Κροατίας και να διασφαλίσει πως θα δώσει το παρών στο Μουντιάλ. Είναι πολύ βασικό αυτό για εκείνον. Το να έχει θέση βασικού με την Κροατία αλλά και θέση στο Παγκόσμιο του Κατάρ.

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με την πρόταση της Ατλέτικο Μαδρίτης και το πλάνο της για εκείνον. Σε σχέση με τον Ολυμπιακό η προσφορά της δεν ήταν αυτή που θα ήθελε και θα περίμενε και ενώ δεν υπολογίζεται σε πρώτο πλάνο, όπως στους Πειραιώτες. Το τρίτο σκέλος είναι η ασφάλεια που ένιωσε από το συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Πρωταθλητές Ελλάδας.

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης μην ξεχνάμε πως ο Βρσάλικο είχε 99 αγώνες με 3 γκολ και 10 ασίστ. Τα περισσότερα ματς που είχε σε επίπεδο συλλόγου στην καριέρα του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα