ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνημα με εργομετρικά και εξετάσεις

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνημα με εργομετρικά και εξετάσεις

bet365

Με τα απαραίτητα εργομετρικά και τις εξετάσεις, ξεκίνησε η χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στις 4 Ιουλίου η πρώτη προπόνηση. Έφτασε Ελλάδα ο Πριόρ.

Στην τελική ευθεία για την πρώτη προπόνηση βρίσκονται στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ουσιαστικά η χρονιά για τους Ηπειρώτες ξεκίνησε την Πέμπτη το απόγευμα όταν οι παίκτες του Θανάση Στάικου πέρασαν τα απαραίτητα εργομετρικά. Για την ακρίβεια χωρίστηκαν σε γκρουπ, καθώς εκτός από τα εργομετρικά υπήρξαν και οι αιματολογικές εξετάσεις, αλλά και τα τεστ για κορονοϊό. Όσον αφορά τις προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Στην Ελλάδα ο Πριόρ

Στα μεταγραφικά, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ζερόμ Πριόρ. Τον Γάλλο τερματοφύλακα που έχει συμφωνήσει σε όλα και σύντομα αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις, υποδέχθηκε άνθρωπος του ΠΑΣ και από αύριο ο 26χρονος θα περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα