ΠΑΟΚ: Διάστρεμμα ο Λύρατζης που γλίτωσε τα χειρότερα…

ΠΑΟΚ: Διάστρεμμα ο Λύρατζης που γλίτωσε τα χειρότερα…

ΠΑΟΚ: Διάστρεμμα ο Λύρατζης που γλίτωσε τα χειρότερα…

bet365

Την Πέμπτη (30/6) θα γίνει η τελική εκτίμηση του προβλήματος (διάστρεμμα) που αποκόμισε ο Λευτέρης Λύρατζης λίγο πριν από το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τους Γκόου Αχέντ Ίγκλς.

Ο τραυματισμός του Λευτέρη Λύρατζη, λίγο πριν από το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης με την Γκόου Αχέντ Ίγκλς, προκάλεσε έναν εκνευρισμό στον Ραζβάν Λουτσέσκου και χάλασε το απόγευμα των «ασπρόμαυρων», ωστόσο η πρώτη εκτίμηση δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει υποστεί ένα διάστρεμμα, μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Οζτούρκ, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι πολύ βαρύ και η αυριανή εκτίμηση στο ξενοδοχείο της αποστολής του «Δικεφαλου», θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και τον χρόνο επιστροφής του στις προπονήσεις.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα