Παναθηναϊκός: Ο Σεπφ έχει ρωτήσει για το Τριφύλλι που ενδιαφέρεται

Παναθηναϊκός: Ο Σεπφ έχει ρωτήσει για το Τριφύλλι που ενδιαφέρεται

Παναθηναϊκός: Ο Σεπφ έχει ρωτήσει για το Τριφύλλι που ενδιαφέρεται

bet365

Ο διεθνής Αυστριακός μέσος, Αλεσάντρο Σεπφ, έχει ενημερωθεί από ξένους παίκτες της Superleague 1 για τον Παναθηναϊκό και είναι «ζεστός» για να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι.

Θυμάστε το... παλιό «Ξέρει και θέλει» που χρησιμοποιούσαμε για τους μεταγραφικούς στόχους των ομάδων; Ε, ακριβώς αυτό ισχύει στην περίπτωση του διεθνούς Αυστριακού μέσου, Αλεσάντρο Σεπφ, ο οποίος όπως αποκάλυψε το Gazzetta έχει προταθεί και απασχολεί σοβαρά τον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος χαφ ο οποίος ανήκει στην Αρμίνια Μπίλεφελντ που υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Bundesliga (αναμένεται να μείνει ελεύθερος ή να αποχωρήσει με μικρό ποσό) είναι ασφαλώς ενήμερος για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού και έχει ήδη κάνει τη δική του «έρευνα αγοράς». Δηλαδή έχει βρει παίκτες της Superleague 1 (ξένους ασφαλώς και όχι απαραίτητα του Παναθηναϊκού) στους οποίους απευθύνθηκε για πληροφορίες. Οχι μόνο για τη δυναμική, το status, την προοπτική και γενικά για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα, τη ζωή στην Αθήνα και άλλες λεπτομέρειες.

Σύντομα θα φανεί αν αυτό το «φλερτ» θα εξελιχθεί και σε «γάμο» καθώς οι Πράσινοι θέλουν εντός των επόμενων ημερών να κάνουν την πρώτη φετινή μεταγραφή χαφ...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα