Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά μπήκε φορτσάτος στην προετοιμασία στέλνοντας δυνατά μηνύματα (vids)

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά μπήκε φορτσάτος στην προετοιμασία στέλνοντας δυνατά μηνύματα (vids)

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά μπήκε φορτσάτος στην προετοιμασία στέλνοντας δυνατά μηνύματα (vids)

bet365

Ο Αφρικανός διεθνής χαφ είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της προετοιμασίας του Ολυμπιακού από πλευράς εικόνας αλλά κυρίως διάθεσης στο γήπεδο στα δύο πρώτα φιλικά.

Μαντί Καμαρά. Από τους παίκτες που είναι να πουληθούν φέτος το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό - και εφόσον βέβαια συμβεί εν τέλει φέτος διότι και πέρυσι ήταν να πουληθεί και αυτό δεν συνέβη - παραμένει μία σημαντική σταθερά του κέντρου. Ένας ποδοσφαιριστής ικανός να παίξει από εξάρι μέχρι και στα... άκρα της επίθεσης ή δεκάρι!

Στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού με Ριντ και με Φορτούνα Ντίσελντορφ είδαμε έναν άλλον Μαντί Καμαρά. Μία διαφορετική εικόνα του κυρίως υπό την έννοια της διάθεσης. Ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο. Με πάθος, περισσότερο πρέσινγκ, διάθεση, ενέργεια, καλά πατήματα αλλά και καλές κινήσεις.

Ένας Μαντί που βαδίζει στα βήματα του παλιού καλού εαυτού του. Όχι δεν ήταν σούπερ. Όχι δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός Μαντί. Ήταν όμως στον σωστό αγωνιστικά δρόμο. Άλλωστε ο Μαντί Καμαρά στην καλή του φόρμα και σε πολύ καλή κατάσταση είναι εξαιρετικά πιθανό να αποτελεί τον καλύτερο χαφ από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος μέσος έχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού καταγράψει 177 ματς με 19 γκολ και 13 ασίστ. Από πλευράς αριθμών η πιο καλή σεζόν του στο Λιμάνι ήταν το 2019-2020 με 51 αγώνες, 7 γκολ και 5 ασίστ. Πριν από αυτό είχε ξεχωρίσει και αναδειχθεί στη Γαλλία μέσω της Αζαξιό. Στο φιλικό με τη Φορτούνα στο κέντρο ο Μαρτίνς έβαλε τον Μαντί Καμαρά μαζί με Κούντε και Εμβιλά. Έτσι πήγε στην αρχική του προσέγγισή του ως προς τον άξονα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα