Παναθηναϊκός: Η Ατλέτικο Μινέιρο «χρυσώνει» τον Μπλάνκο

Παναθηναϊκός: Η Ατλέτικο Μινέιρο «χρυσώνει» τον Μπλάνκο

Παναθηναϊκός: Η Ατλέτικο Μινέιρο «χρυσώνει» τον Μπλάνκο

bet365

O βραζιλιάνικος σύλλογος έχει καταθέσει εξαιρετική πρόταση στον Ντομίνγκο Μπλάνκο και είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Στο... κόλπο και η Φλαμένγκο, ποια η στάση του Παναθηναϊκού.

H περίπτωση του Ντομίνγκο Μπλάνκο έχει ζορίσει εδώ και καιρό για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» δεν μπορούν να προσεγγίσουν οικονομικά το 1.5 εκατομμύριο ευρώ που αξιώνουν οι ατζέντηδες του Αργεντινού μέσου ως πριμ υπογραφής. Το «τριφύλλι» προσπαθεί να κρατά «ζεστό» τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, αλλά το «μπάσιμο» της Ατλέτικο Μινέιρο κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα.

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος έχει καταθέσει εξαιρετική πρόταση για τον Μπλάνκο και σε μεγάλο βαθμό καλύπτει οικονομικά την πλευρά του παίκτη. Στον πάγκο της Ατλέτικο βρίσκεται ο Αργεντινός τεχνικός, Αντόνιο Μοχάμεντ, ο οποίος διατηρεί καλή σχέση τόσο με τους μάνατζερ όσο και με τον ίδιο τον Μπλάνκο.

Μάλιστα, στο κόλπο φαίνεται πως μπαίνει και ακόμη μία ομάδα από την Βραζιλία με σημαντική οικονομική δύναμη. Η Φλαμένγκο.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός τηρεί στάση αναμονής, περιμένει την απόφαση του 27χρονου μέσου και φυσικά την μείωση των απαιτήσεων από τους εκπροσώπους του, οι οποίο μέχρι στιγμής έχουν «μπλοκάρει» τον ερχομό του στην Ελλάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα