Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς εάν χάσει ξανά την ευκαιρία δεν θα έχει άλλη

Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς εάν χάσει ξανά την ευκαιρία δεν θα έχει άλλη

Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς εάν χάσει ξανά την ευκαιρία δεν θα έχει άλλη

bet365

Ο Σέρβος winger δίνει τη... μάχη του επί αυστριακού εδάφους για μία θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς στον Ολυμπιακό. Θα την κερδίσει όμως;

Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Παίκτης με σημαντικά γκολ στον Ολυμπιακό όπως στην Ευρώπη με Κράσνονταρ και στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ποδοσφαιριστής που με τις καλές εμφανίσεις που είχε στον Ολυμπιακό είχε ανεβάσει από μόνος του τον πήχη, ωστόσο μετά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Παίκτης που πήγε δανεικός στην Ισπανία για να... ωριμάσει ποδοσφαιρικά και να γυρίσει βελτιωμένος. Ένας ποδοσφαιριστής που η ταχύτητά του και οι πλαγιοκοπήσεις του θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στον Ολυμπιακό.

Το πρώτο του δείγμα σε επίπεδο φιλικών για τον 24χρονο διεθνή δεν ήταν καλό. Τον διέκρινε η επιπολαιότητα, όπως τον διέκριναν και οι κακές αποφάσεις. Διάθεση είχε, όπως και ταχύτητα και ορισμένα κερδισμένα φάουλ αλλά έως εκεί.

Όπως επίσης και οι ημιτελείς φάσεις. Ωστόσο ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς παρά το αρχικό του αρνητικό πρόσημο έχει ακόμα χρόνο να δείξει πως μπορεί να γυρίσει το χαρτί. Εάν το κάνει και θυμίσει τον παίκτη που είχε κάνει όντως καλή σεζόν στο Λιμάνι τότε το κέρδος θα είναι διπλό. Εάν δεν τα καταφέρει τότε δύσκολα θα βρει ξανά ευκαιρία για μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Είναι πάντως ένα δυνατό ερώτημα από την προετοιμασία το εάν ο Ραντζέλοβιτς πετύχει ή όχι και μείνει τελικώς στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα