Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου να τελειώσει και τυπικά πλέον τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου να τελειώσει και τυπικά πλέον τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά

bet365

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται την ερχόμενη εβδομάδα να κλείσει και τυπικά τον επιθετικό Αμπουμπακάρ Καμαρά από τον Άρη.

Ο Μαυριτανός διεθνής επιθετικός παραμένει σε πρώτο πλάνο από μεταγραφικής πλευράς στον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν θα κλείσουν και τυπικά τον Αμπουμπακάρ Καμαρά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα (ή ενδεχομένως και εντός των επόμενων 24ωρων). Ο Καμαρά μπορεί να παίξει και ως κλασικός φορ αλλά και σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού και winger. Ο Καμαρά έχει και γαλλικό διαβατήριο.

Σε σχέση με άλλα μέτωπα ο Σίμε Βρσάλικο αναμένεται την προσεχή εβδομάδα να κλείσει και επίσημα στον Ολυμπιακό. Επίσης οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να κλείσουν τον χαφ Σκάρπα της Παλμέιρας ακόμα και τον προσεχή Δεκέμβριο, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του. Όσο για το θέμα του Πίτσι προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση πως έχουν γίνει επαφές Μπενφίκα - Ολυμπιακού για τον παίκτη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα