Ολυμπιακός: Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και η πιθανότητα για έναν ακόμα επιθετικό

Ολυμπιακός: Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και η πιθανότητα για έναν ακόμα επιθετικό

bet365

Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Ελ Αραμπί την ώρα που οι Τικίνιο και Χασάν έχουν συμβόλαιο και είναι... καθ' οδόν ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα για την επίθεση του Ολυμπιακού. Η πειραϊκή ΠΑΕ περιμένει την τελική απάντηση του Ελ Αραμπί αισιοδοξώντας ακόμα για το «ναι» του έμπειρου φορ. Για έναν φορ που του έχει κάνει πρόταση για 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο που με τα μπόνους θα φτάσει το ποσό σχεδόν στα 3. Μία πρόταση δηλαδή που εννοείται πως είναι πολύ καλή.

ΤΙΚΙΝΙΟ1

Από εκεί και πέρα ο Τικίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο. Για να φύγει πρέπει να καλυφθεί ανάλογα και η ομάδα και ο παίκτης. Ο Χασάν επίσης έχει συμβόλαιο και είναι ένας φορ που συνεχίζει να αρέσει στον Μαρτίνς. Είναι όμως μετέωρος για τη νέα χρονιά, παρά τις πιθανότητές του λόγω του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού.

Για την τριάδα της επίθεσης της νέας χρονιάς υπάρχει βέβαια και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο φορ του Άρη που εκτός απροόπτοου θα πιάσει Λιμάνι ως μία έξτρα λύση για τη γραμμή κρούσης και σε έναν ρόλο περιφερειακού επιθετικού περισσότερο.

Άρα με τα τωρινά δεδομένα εάν ο Ελ Αραμπί δώσει θετική απάντηση τότε η τριάδα της νέας σεζόν θα είναι με Τικίνιο και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Εάν όμως προκύψει και αποχώρηση του Τικίνιο και του Χασάν τότε ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να ψαχτεί και για έναν ακόμα επιθετικό. Άρα σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός θα έχει σίγουρα ένα νέο πρόσωπο στην επίθεση για τη νέα περίοδο και μπορεί να χρειαστεί ένα ακόμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα