Ολυμπιακός: Ο Ζίνκερναγκελ που προορίζεται αρχικά για winger και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ολυμπιακός: Ο Ζίνκερναγκελ που προορίζεται αρχικά για winger και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ολυμπιακός: Ο Ζίνκερναγκελ που προορίζεται αρχικά για winger και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

bet365

Ο Δανός μεσοεπιθετικός σε πρώτη φάση υπολογίζεται για τα άκρα της επίθεσης την ώρα που ο Αμπουμπακάρ Καμαρά παραμένει για τα καλά στο... κάδρο για να κλείσει.

Ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ αναμένεται να ολοκληρώσει από αύριο Πέμπτη και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, για την οποία είχατε ενημερωθεί στο Gazzetta. Ο Δανός μεσοεπιθετικός σε πρώτη φάση προορίζεται στο πλάνο του Μαρτίνς περισσότερο για ακραίος επιθετικός παρότι μπορεί να προσφέρει και να παίξει σχεδόν σε κάθε άλλη θέση της επίθεσης. Θα καλύψει δηλαδή μία βασική ανάγκη αυτής της χρονικής περιόδου καθώς οι Πειραιώτες με τον Λόπες να έχει αποχωρήσει και τον Ονιεκούρου εκτός πλάνων ήθελαν τουλάχιστον έναν εξτρέμ. Επίσης ως γνωστόν στα πλάνα της επόμενης χρονιάς παραμένουν για τους εξτρέμ οι Μασούρας και Ροντρίγκες.

Πέραν του 28χρονου Δανού και άλλοτε παίκτη των Φόρεστ και Γουότφορντ - τον οποίο αγόρασε από τη Γουότφορντ ο Ολυμπιακός - συνεχίζει υπάρχει και η περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη. Ο διεθνής Μαυριτανός (έχει όμως και γαλλικό διαβατήριο) επιθετικός που όλα δείχνουν το τελευταίο διάστημα ότι θα πιάσει Λιμάνι ως μία έξτρα λύση για τη γραμμή κρούσης και σε έναν ρόλο περιφερειακού επιθετικού περισσότερο.

ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ ΚΑΜΑΡΑ 2

Ο 27χρονος Καμαρά παίζει φορ, μπορεί να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό και έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα άκρα. Σε σχέση με τους φορ να θυμίσουμε πως ο Ελ Αραμπί έκλεισε με νέο συμβόλαιο και πως οι Τικίνιο και Χασάν παραμένουν μετέωροι. Σχετικά με τον Τικίνιο και τον Χασάν πάντως ο Βραζιλιάνος δείχνει πιο πιθανός για αποχώρηση με πώληση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα