«Πρώτη» με Κουλιάτα και Ράφα Σοάρες για ΠΑΟΚ (vids)

«Πρώτη» με Κουλιάτα και Ράφα Σοάρες για ΠΑΟΚ (vids)

«Πρώτη» με Κουλιάτα και Ράφα Σοάρες για ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης (21/6) στο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές έπιασαν δουλειά, υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όσοι δεν είχαν επιπλέον ημέρες άδειας όπως οι διεθνείς, ξεκίνησαν την προετοιμασία για τη σεζόν 2022-23.

Η πρώτη προπόνηση είναι σε εξέλιξη στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να καλωσορίζει τον Ράφα Σοάρες και τον Νίκο Κουαλιάτα, από τα νέα πρόσωπα της ομάδας, αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media.

Από την «πρώτη» προπόνηση απουσιάζουν οι τέσσερις διεθνείς (Α. Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Μιχάι και Λύρατζης), στους οποίους έχει δοθεί επιπλέον άδεια και θα ενσωματωθούν στην Ολλανδία, όπως επίσης και ο Γιώργος Κούτσιας που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα νέων στους Μεσογειακούς Αγώνες, αλλά και ο Λέο Ζαμπά.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, μέσω του ατζέντη του ζήτησε άδεια μιας εβδομάδας, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστός ο λόγος του αιτήματος που κατέθεσε, με τους «ασπρόμαυρους» να συναινούν στο αίτημα του 24χρονου ποδοσφαιριστή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα