Αντέτζο στο Gazzetta: «Τα καταφέραμε γιατί είμαστε ενωμένοι, στη λήξη ένιωσα σα να... έχασα 50 κιλά» (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Αντέτζο στο Gazzetta: «Τα καταφέραμε γιατί είμαστε ενωμένοι, στη λήξη ένιωσα σα να... έχασα 50 κιλά» (vid)

bet365

Ο 32χρονος στόπερ μας μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του μπαράζ που χάρισε στη Λαμία την παραμονή της στην κατηγορία και στάθηκε στο πόσο ψυχοφθόρα και επίπονη συναισθηματικά ήταν η εβδομάδα που πέρασε.

Το ρολόι έδειχνε λίγο πριν τις 10 χθες βράδυ μόλις ο ρέφερι Τόμας Μπόγκναρ σφύριξε τη λήξη του δεύτερου μπαράζ μεταξύ της Λαμίας με τη Βέροια που δεν ανέδειξε νικητή. Το 1-1 σήμανε πως η πρώτη θα βρίσκεται και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία και ο Ντανιέλ Αντέτζο ήταν σε ακόμη ένα ματς εκ των μεγάλων της πρωταγωνιστών.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα έμοιαζε εύλογα ανακουφισμένος και σα να έζησε μονομιάς όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς όχι μόνο της αγωνιστικής αλλά στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε ένα ημερολογιακό έτος, αφού η «πρώτη» του club για το 2021/22 ήταν στις 27 του περασμένου Ιουνίου και σήμερα έχουμε 19.

Τι σκέφτηκε αλλά και ένιωσε λοιπόν ο 32χρονος στόπερ αμέσως μόλις η ομάδα εξασφάλισε τη «σωτηρία» της; «Θα σου πω την αλήθεια. Ηταν τόσο μεγάλη ανακούφιση που αισθάνθηκα σα να... έχασα 50 κιλά (σ.σ. γέλια). Τόσο μεγάλο βάρος έφυγε από πάνω μου. Ηταν πολύ μεγάλη η πίεση για όλους μας. Ο αγώνας ήταν 50-50 και δεν μπορούσαμε να μείνουμε στο ότι κερδίσαμε στη Βέροια. Ξέρεις πώς ένιωσα φέτος; Σα να έζησα πέντε χρόνια μαζί σε μόλις μία σεζόν. Κάπως έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω όλα όσα έγιναν», είπε χαρακτηριστικά στο Gazzetta.

Από τα παραπάνω προκύπτει εύλογα η απορία εάν κατάφερε να αποφορτιστεί και ευρύτερα να ξεκουραστεί το βράδυ της Παρασκευής, παραμονή δηλαδή της «μεγάλης» αναμέτρησης. «Ολη η εβδομάδα ήταν δύσκολη, από το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Μόλις φτάσαμε στο Σάββατο (σ.σ. εννοώντας χθες) αισθάνθηκα μία ανακούφιση πως θα παίξουμε επιτέλους. Κάθε μέρα που περνούσε ήταν ψυχοφθόρα. Μόνο αυτό σκεφτόμουν. Τη ρεβάνς και πώς θα φτάσουμε στο στόχο μας. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά».

Στον «τελικό» του «Αθανάσιος Διάκος», κακά τα ψέμματα η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε ανάλογο χαρακτήρα, η Λαμία έδειξε δύο πρόσωπα αφού στο πρώτο μισό η αντίπαλός της παρουσιάστηκε να πατά καλύτερα και άνοιξε το σκορ, σε αντίθεση με την εικόνα της μετά την ανάπαυλα όπου «κυριάρχησε» και έφτασε στην ισοφάριση. «Στο ημίχρονο είπαμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια πως πρέπει να ηρεμήσουμε και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, θα παραμέναμε στην κατηγορία ακόμη και με αυτό. Δεν έπρεπε να χάσουμε τη δυνατότητα που υπήρχε να σωθούμε και τα καταφέραμε. Θέλαμε να το κάνουμε για την ομάδα, για εμάς, για τις οικογένειές μας, για τον κόσμο, για όλους. Ολα τα παιδιά το πέτυχαν και θέλω να τους πω στους συμπαίκτες μου ένα μεγάλο 'ευχαριστώ'. Είμαστε ενωμένοι και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Μία 'γροθιά' και το δείξαμε. Ο λόγος που μείναμε και τα καταφέραμε ήταν αυτός. Είμαστε 'ένα'», μας μετέφερε με νόημα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα