Ολυμπιακός: Το ποσό που κοστολογεί τον Παπέ Σισέ και οι νέες... σειρήνες της Premier

Ολυμπιακός: Το ποσό που κοστολογεί τον Παπέ Σισέ και οι νέες... σειρήνες της Premier

Ολυμπιακός: Το ποσό που κοστολογεί τον Παπέ Σισέ και οι νέες... σειρήνες της Premier

bet365

Ο Αφρικανός μπακ κοστολογείται από τον Ολυμπιακό με ένα ποσό άνω των 13 εκατ. ευρώ και ομάδες της Premier League καροδοκούν για τον παίκτη.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ φαίνεται πως έχει μπει σε ένα... καυτό από μεταγραφικής απόψεως καλοκαίρι σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό που έχει ορίσει ένα ποσό πώλησης του παίκτη. Και αυτό για να είναι σαφές το ότι ο διεθνής στόπερ πωλείται μόνο με τα δεδομένα των Πειραιωτών και αυτά είναι πάνω από 13 εκατ. ευρώ. Θα φύγει δηλαδή με πώληση μόνο εάν καλυφθεί οικονομικά ο Ολυμπιακός.

ΜΜΕ στην Αγγλία, όπως η Daily Star, μεταδίδουν πως ο Σισέ κοστολογείται περίπου στα 15 εκατ. ευρώ και στα... ραντάρ τους τον έχουν ομάδες όπως οι Μπράιτον, Γουότφορντ, Νις και Ρεν. Η Γουέστ Χαμ φέρεται να προσπάθησε επίσης να κλείσει τον παίκτη δίχως αποτέλεσμα αλλά ίσως επανέλθει.

Με τον Παπέ Σισέ έχουν συνδεθεί και ομάδες όπως οι Νιουκάστλ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Έβερτον και Λέστερ. Με βάση τις αγγλικές πηγές όμως οι Μπράιτον και Γουότφορντ είναι οι ομάδες από την Αγγλία που τον θέλουν περισσότερο αυτήν την περίοδο. Η Γουότφορντ βέβαια έχει υποβιβαστεί στη Championship. Ο 26χρονος Σενεγαλέζος διεθνής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2024 και στον πειραϊκό σύλλογο εκτός από τους τίτλους του έχει 132 αγώνες με 16 γκολ κια 2 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα