«Ο Σεμέδο ενδέχεται να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε»

Newsroom
«Ο Σεμέδο ενδέχεται να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε»

bet365

Ο Πορτογάλος στόπερ δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του μπορεί να πάει στην τουρκική ομάδα ελέω Ζόρζε Ζέσους.

Εκτός πλάνων του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο που ήταν πέρσι δανεικός στην Πόρτο αλλά δεν έπαιξε πολύ και επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους». Η «O' Jogo» ανέφερε σήμερα (18/6) πως ο 28χρονος στόπερ είναι πιθανό να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε όπου πρόσφατα πήρε τα «ηνία» ο Ζόρζε Ζέσους και ο οποίος τον ξέρει πολύ καλά (μεταξύ άλλων τον είχε παίκτη στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας).

Πάντως το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως η τουρκική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει για τον ποδοσφαιριστή τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε για τους «Δράκους», ενώ σχολιάζει πως ενδέχεται να γίνει κουβέντα με τους Πειραιώτες για την απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του Σεμέδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα