Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί και οι αλλαγές στην επίθεση

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί και οι αλλαγές στην επίθεση

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί και οι αλλαγές στην επίθεση

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκλεισε και τυπικά με νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, όμως η γραμμή κρούσης της ομάδας παραμένει υπό διαμόρφωση.

Ο Ολυμπιακός φρόντισε και έκλεισε με νέο συμβόλαιο τον έμπειρο φορ του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Έτσι θα είναι και τυπικά πλέον (και επίσημα πια με το νέο συμβόλαιό του που θα έχει ισχύ έως το 2024) ο ένας της τριάδας στην επίθεση. Τώρα στην προετοιμασία των Πειραιωτών έχουν ξεκινήσει και άλλοι δύο στράικερ. Ο ένας είναι ο Χασάν και ο άλλος ο Τικίνιο.

Και οι δύο έχουν συμβόλαιο, ωστόσο μπορεί να μην μείνει κανένας εκ των δύο για του χρόνου. Ο Τικίνιο βέβαια θα πρέπει να φέρει πρόταση που να καλύπτει τον σύλλογο αλλά και τον ίδιο και για τον Χασάν ισχύει το ίδιο.

Τώρα από εκεί και πέρα ονόματα όπως των Λάριν και Αμπουμπακάρ Καμαρά παραμένουν σε βασικό πλάνο για την ενίσχυση της επίθεσης του συλλόγου. Δεν είναι οι κλασικοί επιθετικοί κάτι που σημαίνει πως μπορούν να καλύψουν και άλλες θέσεις. Τόσο ο Λάριν όσο και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μπορούν να παίξουν όμως και ως φορ.

O 27χρονος Κάιλ Λάριν, διεθνής με τον Καναδά, που έμεινε ελεύθερος από τη Μπεσίκτας, είχε την περασμένη σεζόν 38 ματς με 8 γκολ και 1 ασίστ. Κυρίως είναι εξτρέμ παίζοντας στις δύο πλευρές αλλά αγωνίζεται και ως στράικερ. ο 27χρονος Γαλλομαυριτανός Καμαρά που έχει συμβόλαιο με τον Άρη παίζει και φορ και εξτρέμ αλλά και σε θέση πίσω από τον επιθετικό.

Με άλλα λόγια πλην του Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός ενδέχεται σοβαρά να έχει δύο διαφοροποιήσεις σε επίπεδο προσώπων σε σχέση και με την περασμένη χρονιά αλλά και τους υπάρχοντες παίκτες του έμψυχου δυναμικού. Πάντως σε σχέση με μεσοεπιθετικούς και επιθετικούς ο Ολυμπιακός θέλει όσο πιο άμεσα γίνεται έναν winger και έναν παίκτη πίσω από τον φορ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα