ΑΕΚ: Αναλαμβάνει ρόλο team manager o Ναλιτζής

ΑΕΚ: Αναλαμβάνει ρόλο team manager o Ναλιτζής

Newsroom
ΑΕΚ: Αναλαμβάνει ρόλο team manager o Ναλιτζής

bet365

Ο Δημήτρης Ναλιτζής αναλαμβάνει ρόλο team manager στην ΑΕΚ παίρνοντας θέση στο οργανόγραμμα των «κιτρινόμαυρων».

Ενας άνθρωπος που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΚ, θα είναι ο νέος team manager της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ναλιτζής αναμένεται να αναλάβει χρέη για τη συγκεκριμένη θέση.

Θυμίζουμε ότι φέτος το καλοκαίρι η Ενωση έχει προβεί σε ριζικές αλλαγές στελεχών και μελών του τεχνικού τιμ.

Ως ποδοσφαιριστής, στη Super League, ο 46χρονος παλαίμαχος επιθετικός κατέγραψε 247 συμμετοχές με 68 γκολ και 5 ασίστ. Υπήρξε συμπαίκτης του Ρονάλντο στην Σπόρτινγκ, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ το 2002.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Πανιώνιο με τον οποίο πανηγύρισε το Κύπελλο το 1998, ενώ Κύπελλο πήρε και με τον ΠΑΟΚ το 2001. Στην καριέρα του αγωνίστηκε επίσης σε Εθνικό Αστέρα, Ουντινέζε, Περούτζια, Κέρκυρα, ΑΕΠ Πάφου, Εθνικό και Φωστήρα.

Επίσης, το 2016 ανέλαβε χρέη Γενικού Αρχηγού όπου και παρέμεινε στον εν λόγω ρόλο μέχρι την ημέρα που υποβιβάστηκε η ομάδα.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα