Ολυμπιακός: Αλλαγμένος κατά 4/11 για τη νέα χρονιά

Ολυμπιακός: Αλλαγμένος κατά 4/11 για τη νέα χρονιά

Ολυμπιακός: Αλλαγμένος κατά 4/11 για τη νέα χρονιά

bet365

Ο Ολυμπιακός θα έχει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα στη νέα αγωνιστική περίοδο και σε πρώτη φάση ενδέχεται να είναι ακόμα και τέσσερις.

Ο Ολυμπιακός έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις για να κλείσει τον επόμενο δεξιό του μπακ με ονόματα όπως των Αβιλά, Εστέβες, Κόουτο και Μπάλντοκ να έχουν τεθεί επί τάπητος. Η μία θέση που θα έχει αλλαγή για τη βασική 11άδα του Ολυμπιακού θα είναι αυτή.

Και έχουμε να κάνουμε φυσικά με βασικό παίκτη που είναι να αποκτηθεί. Επίσης εκτός από βασικό δεξιό μπακ είναι ανοιχτό να αποκτηθεί και ένας ακόμα παίκτης για τη δεξιά πλευρά στην άμυνα (όπως υπάρχει και το μέτωπο για την απόκτηση ενός ακόμα μπακ αλλά για τα αριστερά).

Λαλά out λοιπόν και in ο επόμενος βασικός δεξιός μπακ. Τώρα για τις άλλες θέσεις. Τουλάχιστον ο ένας ακραίος επιθετικός (εξτρέμ) θα είναι νέο πρόσωπο και και ενδεχομένως και ο επιθετικός (βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί και από το σχήμα και από το εάν θα επιλέγεται το 4-2-3-1, το 4-3-3 ή το 4-4-2). Υπό συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να είναι διαφορετικός και ο ένας χαφ (καθώς υπάρχει η πιθανή πώληση του Μαντί Καμαρά).

Από εκεί και πέρα σχετικά με τις άλλες θέσεις. Οι Βατσλίκ, Μανωλάς με Σισέ (εάν δεν πουληθεί) ή Σωκράτη και Ρέαμπτσιουκ θα είναι οι υπόλοιποι της άμυνας. Στο κέντρο ο Εμβιλά δείχνει ο πλέον σίγουρος και για τη μία θέση των εξτρέμ υπάρχουν οι Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρας. Είναι σαφές πάντως ότι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας (14 Ιουνίου στον Ρέντη) θα έχουν προκύψει προσθήκες για τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα