ΠΑΟΚ: Ο ΑΠΟΕΛ έγινε φαβορί για τον Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Ο ΑΠΟΕΛ έγινε φαβορί για τον Κρέσπο

bet365

Όλα δείχνουν ότι η Κύπρος θα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, με τον ΑΠΟΕΛ να εμφανίζεται από τον Τύπο ως το μεγάλο φαβορί για να συμφωνήσει με τον Ισπανό στόπερ.

Το φλερτ του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο με τον Απόλλωνα Λεμεσού δεν κράτησε και πολύ. Οι πρωταθλητές Κύπρου διέψευσαν την πληροφορία που τους εμφάνιζε ως επικρατέστερους για να αποσπάσουν την υπογραφή του Ισπανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος ολοκληρώνει στις 30 Ιουνίου την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και δεν έχει προκύψει κάποια συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα από την Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ που ήταν η πρώτη ομάδα η οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Κρέσπο, έχει εντείνει τις προσπάθειες για να ολοκληρώσει την συμφωνία.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ψάχνει ένα νέο διετές συμβόλαιο, αυτή ήταν και η βασική διαφορά του στις διαπραγματεύσεις με τον Ζοσέ Μπότο και την πλευρά του «Δικεφάλου», ενώ όπως σημειώνεται στα ρεπορτάζ του κυπριακού Τύπου έχει «ρίξει» τις οικονομικές απαιτήσεις που είχε πριν από δέκα μέρες.

Η ιστοσελίδα «goal.philenews.com» το προχωράει λίγο παραπάνω και τονίζει πως «η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι ορατή, με τις πληροφορίες μας να λένε πως τα έχουν βρει προφορικά».

Μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες αν όντως έχουν προχωρήσει τόσο πολύ οι επαφές του ΑΠΟΕΛ με τον Κρέσπο κι αν η ομάδα της Λευκωσίας θα είναι όντως ο επόμενος (και τελευταίος;) σταθμός της καριέρας του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα