Ιωνικός: Υπέγραψε ο Σερβιλάκης

Ιωνικός: Υπέγραψε ο Σερβιλάκης

Ιωνικός: Υπέγραψε ο Σερβιλάκης

bet365

Ο Γιώργος Σερβιλάκης, που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Ιωνικό.

Μετά τους Μασάς-Αντούνες, ο Ιωνικός έχει κλείσει και τον Γιώργο Σερβιλάκη από τον Εργοτέλη. Ο 24χρονος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, με τον οποίο πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με 29 ματς και 4 ασίστ.

Ο Σερβιλάκης ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό όπου με την Κ19 είχε 19 ματς κι ένα γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε Θεσπρωτο (21 ματς/2 ασίστ), Χανιά (5 ματς), Επισκοπή (2 ματς).

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν παράλληλα ως προτεραιότητα την ανανέωση των Τουράμ, Λένις, Κάνιας. Εχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση και στους τρεις και αναμένεται η απάντησή τους. Κι οι τρεις περιπτώσεις παραμένουν ανοιχτές, ενώ ο Άοσμαν, όπως σας έχουμε ενημερώσει στο Gazzetta, έχει δώσει προφορικά το λόγο του ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Νίκαιας.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Σπανός κι οι συνεργάτες του τσεκάρουν και είναι σε επαφές με διάφορους μεταγραφικούς στόχους.

Όχον αφορά στην προετοιμασία, στις 20 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση. Από 20-23 θα γίνουν αιματολογικές και εργομετρικά και 24 του μήνα θα βγει η ομάδα πρώτη φορά στο γήπεδο. Το βασικός στάδιο του χτισίματος της ομάδας θα πραγματοποιηθεί φέτος στα 3-5 Πηγάδια το διάστημα 3-17 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα