Ιωνικός: Διπλό «χτύπημα» με Ζινεντίν Μασάς και Αντούνες (vid)

Ιωνικός: Διπλό «χτύπημα» με Ζινεντίν Μασάς και Αντούνες (vid)

bet365

Ο Ιωνικός ξεκινά τη μεταγραφική του ενίσχυση από τον άξονα με τον Ζινεντίν Μασάς και τον Φαμπιέν Αντούνες να είναι έτοιμοι να μετακομίσουν στη Νίκαια.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ιωνικού έχει ξεκινήσει δυναμικά και από τον... άξονα.

Ο Δημήτρης Σπανός, αναμένεται να εντάξει στο οπλοστάσιό του τον Ζινεντίν Μασάς σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Πέρυσι, ο Μασάς, αγωνίστηκε στην Χόνβεντ της Ουγγαρίας όπου και σε 24 ματς είχε 3 γκολ.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα και ψαγμένη λύση, αφού ο Μασάς έχει... γεμάτο βιογραφικό αν και είναι μόλις 26 ετών.

Ο Μασάς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Air Bel και από εκεί πήγε στην Μαρσέιγ και στην Τουλούζ (υπήρξε συμπαίκτης με τον Τζίμι Ντουρμάζ). Το 2015 αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Τουλούζ (26 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ) και μετά πήγε δανεικός στη Μαρσέιγ (12 ματς / 1 γκολ).

To 2018 τον έκανε δικό της η Νάπολι αλλά δεν έχει πάρει ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε δανεικός σε Κάρπι, Κροτόνε, Κοσέντζα, Φένλο (συμπαίκτης με τον Γιακουμάκη) και πέρυσι πήγε στη Χόνβεντ. Όλα δείχνουν ότι ο Ιωνικός θα γίνει η επόμενη επαγγελματική του στέγη.

Κλείνει και Αντούνες

Από την άλλη, ο Φαμπιέν Αντούνες θα μετακομίσει από το Αγρίνιο στη Νίκαια, αφού η πρόταση που έχει δεχτεί από τα «καναρίνια» για ανανέωση της συνεργασίας τους δεν τον ικανοποιεί.

Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος στη περσινή σεζόν σημείωσε 32 συμμετοχές με 1 ασίστ. Στο παρελθόν έχει παίξει για τις Red Star FC και JA Drancy ενώ στην Ολλανδία αγωνίστηκε σε Βιρτόν, Οστάνδη, Σιντ Τρούιντεν και Βέστερλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα