ΑΕΚ: Στο Άλκμααρ τελικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

ΑΕΚ: Στο Άλκμααρ τελικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στο Άλκμααρ τελικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

bet365

Αλλαγές στην τοποθεσία του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ΑΕΚ που θα λάβει χώρα στην Ολλανδία από τις 12 ως τις 29 Ιουλίου, αλλά στο Άλκμααρ και όχι στο Ρότερνταμ, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.

Εκτός από τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, ο οποίος προχωράει με επαφές και συναντήσεις των Ματίας Αλμέιδα και Ράντεκ Κουχάρσκι, στην Ένωση ρύθμισαν τις τελευταίες ημέρες οριστικά και τα θέματα που είχαν να κάνουν με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Αρχικά αυτό είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ από τις 12 ως τις 29 Ιουλίου. Τελικά στην τελευταία σύσκεψη που έγινε την Κυριακή μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφασίστηκε αλλαγή ως προς την τοποθεσία στην Ολλανδία.

Έτσι οι κιτρινόμαυροι θα πάνε μεν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά αυτό θα γίνει στο Άλκμααρ, στο αθλητικό κέντρο της VV Alkmaarse boys με το οποίο έχει συνεργασία το κοντινό ξενοδοχείο «The Fallon Alkmaar», στο οποίο θα καταλύσει η κιτρινόμαυρη αποστολή. Η αλλαγή έγινε καθώς την τελευταία στιγμή προέκυψε η ευκαιρία για την ΑΕΚ να έχει πρόσβαση στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο που άρεσε περισσότερο.

Η ΑΕΚ αναμένεται να δώσει στην Ολλανδία τρία φιλικά τεστ. Το ένα έχει κλειστεί ήδη με αντίπαλο την Άλκμααρ στις 16 Ιουλίου, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες είναι πιθανό να οριστικοποιηθούν και τα άλλα δύο φιλικά παιχνίδια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Θυμίζουμε ότι η Ένωση προγραμματίζει και άλλα δύο φιλικά τεστ με την επιστροφή της από την Ολλανδία στις 5 και 13 Αυγούστου στην Αθήνα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα