ΑΕΚ: Κινητικότητα στον σχεδιασμό με επαφές και συναντήσεις

ΑΕΚ: Κινητικότητα στον σχεδιασμό με επαφές και συναντήσεις

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Κινητικότητα στον σχεδιασμό με επαφές και συναντήσεις

bet365

Ματίας Αλμέιδα και Ράντεκ Κουχάρσκι έχουν συνεχή επικοινωνία για τα ζητήματα του αγωνιστικού σχεδιασμού, ενώ χθες έλαβε χώρα συνάντηση στελεχών της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου πάρθηκαν αποφάσεις.

Τα πράγματα στην ΑΕΚ αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό κάθε άλλο παρά στάσιμα είναι, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βγει στην επιφάνεια κάποια προχωρημένη υπόθεση. Όπως διαβάσατε και χθες, προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και της μεσαίας γραμμής και σε αυτήν την κατεύθυνση κινούνται στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Η επικοινωνία μεταξύ του Ματίας Αλμέιδα και του Ράντεκ Κουχάρσκι είναι καθημερινή. Προπονητής και τεχνικός διευθυντής βρίσκονται σε συνεχή επαφή για τα θέματα του αγωνιστικού σχεδιασμού, έχοντας και τις δικές τους προσωπικές επαφές με μεταγραφικούς στόχους. Στην αρχική λίστα που είχε καταρτιστεί με τη συμμετοχή και του Αλμέιδα, έχουν προστεθεί στη συνέχεια και περιπτώσεις από την ατζέντα του Κουχάρσκι.

Η συνεργασία τους λοιπόν είναι σε καθημερινή βάση, τη στιγμή που την Κυριακή έλαβε χώρα μια ευρεία συνάντηση στελεχών της ΠΑΕ. Σε αυτήν παρόντες ήταν και ο Παναγιώτης Κονέ (του οποίου ο ρόλος μένει να διευκρινιστεί στο νέο οργανόγραμμα που θα ανακοινωθεί) όσο και ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς. Εκεί συζητήθηκαν ακόμα πιο αναλυτικά ορισμένα πράγματα, πάρθηκαν αποφάσεις για συγκεκριμένα ζητήματα και τέθηκαν προτεραιότητες με βάση τις οποίες η ΑΕΚ προχωράει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, όπως αναφέραμε και πιο πάνω.

Επίσης τα στελέχη της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πιο αναλυτικά και λειτουργικά ζητήματα με επιμερισμούς ρόλων, καθώς έχουν προκύψει πολλές αλλαγές στο οργανόγραμμα, το οποίο βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του. Σε αυτό αναμένεται να προστεθεί το όνομα του Μπρούνο Άλβες, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta σχετικά με τον Πορτογάλο, ο οποίος χθες ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ενώ μένει να φανούν και τι άλλες τελευταίες διαφοροποιήσεις μπορεί να προκύψουν.

Γενικότερα, λοιπόν, στον σχεδιασμό της ΑΕΚ υπάρχουν επαφές και συναντήσεις και εκτιμάται ότι σύντομα, ακόμα και την τρέχουσα εβδομάδα, μπορεί να φανούν και συγκεκριμένες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Φυσικά στο επίκεντρο υπάρχει και το θέμα των αποχωρήσεων. Όπως έχετε διαβάσει, αρκετά είναι τα ζητήματα και σε αυτόν τον τομέα. Εδώ προχωρημένη εξέλιξη αφορά αυτή του Στράτου Σβάρνα, με την ΑΕΚ όπως είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta να είναι σε επαφές με την πολωνική Ράκοφ για την παραχώρηση του 24χρονου Έλληνα στόπερ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα