Λοντίγκιν για ΠΑΣ: «Φεύγω ευτυχισμένος, θα εκτιμώ αυτά που μου προσφέρατε» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Λοντίγκιν για ΠΑΣ: «Φεύγω ευτυχισμένος, θα εκτιμώ αυτά που μου προσφέρατε» (pic)

bet365

Ο Γιούρι Λοντίγκιν αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με λόγια καρδιάς και απόλυτης εκτίμησης προς τον σύλλογο για όσα έζησε επί 1,5 χρόνο, συνεχίζοντας πλέον επίσημα την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρώσος πορτιέρε ανήκει πλέον στο «τριφύλλι» για τα επόμενα δυο χρόνια και είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το φετινό καλοκαίρι.

Αποχωρώντας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο βρέθηκε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, ο Γιούρι Λοντίγκιν θέλησε να γράψει στα social media:

«Τελείωσε ένα ταξίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα!Αυτο το ενάμισι χρόνο στην ομάδα και στη πόλη των Ιωαννίνων,γνώρισα ανθρώπους που μου έδωσαν πολύ αγάπη!Εζησα πολλές χαρές και επιτυχίες!Στήριξη και πάθος για την ομάδα από τον κόσμο τις!Αξεχαστες στιγμές μέσα και έξω από το γήπεδο!Θελω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,τον πρόεδρο τις κ.Χριστοβασιλη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου!

Τους παράγοντες και προπονητές,όλους τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί στα Γιάννενα!Φευγω πολύ ευτυχισμένος για ένα νέο ταξίδι!Αλλα δεν ξεχνώ και θα εκτιμώ πάντα αυτά που μου προσφέρατε!Να είστε όλοι καλά!Εις το επανιδείν»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα