Ολυμπιακός: Οι τέσσερις δανεικοί που είναι φαβορί να είναι παρόντες στην προετοιμασία

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις δανεικοί που είναι φαβορί να είναι παρόντες στην προετοιμασία

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις δανεικοί που είναι φαβορί να είναι παρόντες στην προετοιμασία

bet365

Τρεις μεσοεπιθετικοί και ένας ακραίος μπακ φαίνεται πως έχουν... προκριθεί από τους δανεικούς για την τελική λίστα της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα στην προετοιμασία που αρχίζει στις 14 Ιουνίου στον Ρέντη τα φαβορί για να είναι παρόντες από τους δανεικούς είναι 4 παίκτες τον αριθμό για τον Ολυμπιακό. Είναι ο Λεονάρντο Κούτρης, ο αριστερός μπακ που ήταν στη Γερμανία.

Είναι ακόμα δύο εξτρέμ. Ο ένας είναι ο Ραντζέλοβιτς και ο άλλος είναι ο Τσούμιτς, με θητεία σε Ισπανία και Ελβετία αντίστοιχα. Υπάρχει και ο Χασάν που θα γυρίσει από τον δανεισμό του από την Τουρκία και προσφάτως είχε έναν μυϊκό τραυματισμό, που δεν του επέτρεψε να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως παίκτες όπως οι Σεμέδο, Πέπε, Λοβέρα και Γιάννης Μασούρας δεν υπολογίζονται. Και δεν θα είναι στην προετοιμασία και θα γίνουν οι ανάλογες κινήσεις για να παραχωρηθούν.

Η προετοιμασία στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς θα γίνει ως γνωστόν σε δύο περιοχές στην Αυστρία με αρκετά φιλικά, τα οποία έχει ανακοινώσει ο Ολυμπιακός. Ως γνωστόν είναι για το διάστημα 22 Ιουνίου με 3 Ιουλίου.

Θυμίζουμε το πρόγραμμα των φιλικών:

24 Ιουνίου
Ριντ - Ολυμπιακός 19.00

25 Ιουνίου
Φορτούνα Ντίσελντορφ - Ολυμπιακός 19.00

27 Ιουνίου
Κρακοβία - Ολυμπιακός 19.00

29 Ιουνίου
Σλάβια Πράγας - Ολυμπιακός 19.00

1 Ιουλίου
Αρμίνια Μπίλεφελντ - Ολυμπιακός 16.30

2 Ιουλίου
Ζάλτσμπουργκ - Ολυμπιακός 16.30

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα