Ολυμπιακός: Η Τράμπζονσπορ έφτασε στα 6 εκατ. € για τον Μασούρα και οι «ερυθρόλευκοι» δεν πέφτουν κάτω από τα 9

Ολυμπιακός: Η Τράμπζονσπορ έφτασε στα 6 εκατ. € για τον Μασούρα και οι «ερυθρόλευκοι» δεν πέφτουν κάτω από τα 9

bet365

Το Gazzetta ρώτησε στην Τουρκία για την υπόθεση του Γιώργου Μασούρα και την Τραμπζονσπόρ και παραθέτει τις τελευταίες πληροφορίες, καταγράφοντας τα νούμερα που έπεσαν στο τραπέζι.

Ο Γιώργος Μασούρας αποτέλεσε διακαή πόθο της Τράμπζονσπορ στην περασμένη μεταγραφική περίοδο, αλλά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν ήταν διατεθειμένος να πουλήσει, η ομάδα της Τουρκίας προχώρησε σε μεταγραφή άλλου εξτρέμ. Προ ημερών το κλαμπ από την Τραπεζούντα, που κατέκτησε το πρωτάθλημα, επανήλθε για τον διεθνή εξτρέμ. Το παραδέχτηκαν δημοσίως οι άνθρωποί της.

Ο πρόεδρος Αχμέτ Αγκάογλου και ο προπονητής Αμπντουλάχ Αβτσί, ο οποίος ανέφερε ότι ο Μασούρας παραμένει στη λίστα του. Αυτό που είχε δημοσιευτεί, με βάση τη δήλωση Αγκάογλου, είναι πως η Τράμπζονσπορ πρόσφερε στους «ερυθρόλευκους» μέχρι 4 εκατ. ευρώ και ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ζητούσαν οκτώ εκατ. ευρώ. Το Gazzetta έψαξε εκ νέου την υπόθεση του Μασούρα στην Τουρκία και έμαθε ορισμένες λεπτομέρειες που διαφέρουν σε σχέση με τα προ ημερών στοιχεία που έγιναν γνωστά, προφανώς επειδή η διαπραγμάτευση προχώρησε...

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που προέρχονται από τη γείτονα χώρα, η Τράμπζονσπορ πράγματι ξεκίνησε την προσφορά της από τα 4 εκατ. ευρώ και όπως ανέφεραν άτομα στη διοίκησή της, έφτασαν να δίνουν 6-7 εκατ. ευρώ. Και ποια ήταν η στάση της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Τουρκίας έλεγαν ότι «δεν έπεφταν κάτω από τα εννέα εκατ. ευρώ». Όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε, προκύπτουν από πληροφορίες που προέρχονται από την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ, καθώς από τον Ολυμπιακό δεν λέγεται το παραμικρό γύρω από την υπόθεση.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, προκύπτει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τελικά γεφυρωθεί. O Μασούρας έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 και με τα «ερυθρόλευκα» σε 164 συμμετοχές μετρά 42 γκολ και 21 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα