Πόρτο: Η απόφαση να μην εξασκήσει τη ρήτρα αγοράς του Σεμέδο

Πόρτο: Η απόφαση να μην εξασκήσει τη ρήτρα αγοράς του Σεμέδο

bet365

Η Πόρτο σύμφωνα με τις πορτογαλικές πηγές δεν θα εξασκήσει την οψιόν αγοράς του Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο όμως ούτε ο Ολυμπιακός θέλει πίσω.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαρχής ξεκάθαρος με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Δεν επρόκειτο να τον έχει στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και δεν θα τον κρατούσε και ας γυρνούσε από την Πόρτο.

Αυτό δεν φαίνεται να αλλάξει ούτε τώρα. Και αυτό παρά το γεγονός πως σύμφωνα με τις τελευταίες πορτογαλικές πηγές η Πόρτο δεν θα καταλάβει το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα αγοράς του παίκτη και για την οποία είχε περιθώριο μέχρι και σήμερα Τρίτη 31 Μαϊου.

Το ερώτημα είναι θα ασχοληθεί ξανά με Σεμέδο η Πόρτο; Ίσως να το κάνει στο προσεχές διάστημα αλλά με άλλα οικονομικά δεδομένα. Δύσκολα πάντως ο Ολυμπιακός θα δεχθεί 2ο δανεισμό του παίκτη και θα προτιμήσει την πώλησή του. Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Πέδρο Σεπουλβέδα έγραψε πως ενημερώθηκε ήδη σχετικά ο Ολυμπιακός (για αυτήν την εξέλιξη δηλαδή) και πως η οψιόν είναι 5.65 εκατομμύρια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα