Πρόεδρος της Γκόριτσα για τον Κοτάρσκι: «Εχουμε ρήτρα και θέλουμε να την ενεργοποιήσουμε»

Πρόεδρος της Γκόριτσα για τον Κοτάρσκι: «Εχουμε ρήτρα και θέλουμε να την ενεργοποιήσουμε»

Newsroom
 Πρόεδρος της Γκόριτσα για τον Κοτάρσκι: «Εχουμε ρήτρα και θέλουμε να την ενεργοποιήσουμε»

bet365

Ο Νέναντ Τσρνκο μίλησε για το πώς ο 22χρονος πορτιέρε μπορεί να γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ και το κόστος ενδεχόμενης μετακίνησής του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι είναι ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση του πορτιέρε και για την περίπτωσή του μίλησε ο Νέναντ Τσρνκο, πρόεδρος της Γκόριτσα. Ο 22χρονος γκολκίπερ αγωνίζεται στην ομάδα της χώρας του με τη μορφή του δανεισμού από τον Αγιαξ και το club της Κροατίας διατηρεί οψιόν αγοράς του. Ο πρόεδρός του λοιπόν αναφέρθηκε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για το ζήτημα και σχολίασε πως «αυτή τη στιγμή το θέμα του Κοτάρσκι αφορά τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Γκόριτσα και τον Αγιαξ και μέχρι να τελειώσουν δεν μπορεί να συμβεί τίποτα άλλο. Εχουμε ρήτρα αγοράς και θέλουμε να την ενεργοποιήσουμε, αν δεχθεί ο Αγιαξ να πληρώσουμε σε δόσεις. Πιστεύω ότι μπορούμε να το λύσουμε αυτό το θέμα και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να αγοράσει τον Κοτάρσκι από εμάς».

Μετά αναφέρθηκε στο κόστος ενδεχόμενης της μεταγραφής του, όπου σημείωσε ότι «η τιμή της πώλησης του Κοτάρσκι μπορεί να φτάσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ, επίσης είναι λογικό ο Αγιαξ να ζητήσει ποσοστό μεταπώλησης. Γνωρίζουμε ότι ο Κοτάρσκι έχει πολλές προτάσεις κάτι που είναι καλό για την Γκόριτσα». Κλείνοντας αποκάλυψε πως στην ομάδα του έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του νεαρού γκολκίπερ. «Θα είναι ο Ιβάν Μπάνιτς που θα επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα