Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κουέστα και κοντά σε συμφωνία για νέο διετές

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κουέστα και κοντά σε συμφωνία για νέο διετές

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κουέστα και κοντά σε συμφωνία για νέο διετές

bet365

Η επιστροφή του Χουλιάν Κουέστα στη Θεσσαλονίκη μάλλον ενισχύει την πληροφορία που θέλει τον Άρη να ολοκληρώνει την ανατροπή της όλης υπόθεσης καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για νέο διετές συμβόλαιο.

Στις προηγούμενες ημέρες ο Ισπανός τερματοφύλακας βρέθηκε στην Κύπρο όπου είχε τις τελικές επαφές με το ΑΠΟΕΛ. Στην πραγματικότητα, οι Κύπριοι εμφανίζονταν απόλυτα βέβαιοι για τη συμφωνία του με τη συγκεκριμένη ομάδα καθώς ανέφεραν ότι ο Χουλιάν Κουέστα δεν είχε συμφωνήσει απλά σε προφορικό επίπεδο αλλά είχε ξεναγηθεί και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Οι σκέψεις του Άρη για τον ποδοσφαιριστή άλλαξαν από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας όταν αποφάσισε τελικώς να κρατήσει τον Ισπανό γκολκίπερ για να ακολουθήσει και η σχετική εισήγηση του Χερμάν Μπούργος.

Κι έτσι άλλαξαν τα δεδομένα της υπόθεσης, γεγονός το οποίο φαίνεται και από την επιστροφή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη. Προφανώς το έπραξε με σκοπό τις τελικές συζητήσεις του με τους «κίτρινους». Μένει πλέον να αποφασίσει με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι Άρης και Κουέστα είναι κοντά σε συμφωνία για νέο διετές συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα