Ολυμπιακός: Στην Ελβετία για διεθνές τουρνουά η Κ19

Ολυμπιακός: Στην Ελβετία για διεθνές τουρνουά η Κ19

Newsroom
Ολυμπιακός: Στην Ελβετία για διεθνές τουρνουά η Κ19

bet365

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ταξιδεύουν τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/5) για Ελβετία, όπου θα λάβουν μέρος σε διεθνές τουρνουά.

Το τμήμα Κ19 του Ολυμπιακού ταξιδεύει τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/5) για την Ελβετία, όπου θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά, σε αυτό της Αλτστέτεν, στο οποίο θα συμμετάσχουν και ομάδες από Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Δανία, Αυστρία και Μεξικό.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 27 μέχρι και τις 28 του μήνα. Οι ομάδες θα είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους, ενώ οι αγώνες θα πραγματοποιούνται σε δύο ημίχρονα διάρκειας 20 λεπτών. Να σημειωθεί παράλληλα πως οι αγώνες κατάταξης της διοργάνωσης, θα γίνουν σε δύο ημίχρονα των 25 λεπτών.

Σε όμιλο με τη Γουλβς

Οι Νέοι του Ολυμπιακού στον όμιλό τους θα αγωνιστούν απέναντι σε δυνατές ομάδες από Αγγλία και Γερμανία. Θα αντιμετωπίσουν στον όμιλο τη Γουλβς από την Αγγλία, όπως και την Ουνιόν Βερολίνου της Γερμανίας. Επίσης στον όμιλο είναι και η Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας.

Συλαϊδόπουλος: «Ευκαιρία να αξιολογήσουμε τις δυνάμεις μας»

Ο προπονητής των Κ19 του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, σε δήλωσή του για τη συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά της Ελβετίας, ανέφερε:

«Είναι χαρά μας να λάβουμε μέρος σε ένα τόσο υψηλού επίπεδου τουρνουά. Ευκαιρία για εμάς να αξιολογήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Πάντα η συμμετοχή της ομάδας σε τέτοια τουρνουά κάνουν καλό για τη συνέχεια. Έχουμε φτιάξει ένα γκρουπ με παιδιά τα οποία τελειώνουν ηλικιακά από την ακαδημία και θα πρέπει να κάνουν το επόμενο βήμα, αλλά και με παιδιά τα οποία θα αποτελέσουν τη νέα Κ19 την επόμενη σεζόν».

Αναλυτικά η αποστολή των Νέων για την Ελβετία είναι η εξής:

Κυριαζής, Σίνα, Χρήστου, Φρέρης, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μουζακίτης, Πετρόπουλος, Συρμής, Κουτσογούλας, Κασέμι, Καράκουτης, Πρεκατές, Παπακανέλλος, Βλασσόπουλος, Ιμπαγάσα, Λιάτσος.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα