Ο Βαρέλα ευχαρίστησε Σαββίδη και Λουτσέσκου

Ο Βαρέλα ευχαρίστησε Σαββίδη και Λουτσέσκου

Newsroom
Ο Βαρέλα ευχαρίστησε Σαββίδη και Λουτσέσκου

bet365

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός που δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον ιδιοκτήτη του club και την οικογένειά του, ενώ χαρακτήρισε τον Ρουμάνο τεχνικό ως «πατέρα» τον.

Ο Φερνάντο Βαρέλα δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης του μετέφερε πρόσφατα πως «η πόρτα της ομάδας θα είναι για εκείνον πάντα ανοικτή».

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός αποχαιρέτησε με «θερμά λόγια» το club και σήμερα (25/5) μέσω των social media στάθηκε στην οικογένεια του ιδιοκτήτη του συλλόγου, την οποία και ευχαρίστησε για όλα. «Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη για όλα όσα έκανε για εμένα και την οικογένεια μου. Ευχαριστώ και για την τελευταία κλήση την Κυριακή, ήταν κάτι που δεν περίμενα. Τα λέμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα με νέα του ανάρτηση είπε τα καλύτερα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που τον χαρακτήρισε «πατέρα» του. «Στον πατέρα μου Ραζβάν, τον καλύτερο άνθρωπο που συνάντησα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Εκανες σε εμένα όσα δεν έκανε ο πατέρας μου. Μου έδωσες δύναμη, πάθος, αποφασιστικότητα. Δουλέψαμε μαζί επί τρία χρόνια. Ηταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα