Αρης: Δικαίωση από την UEFA, παίζει κανονικά Ευρώπη!

Αρης: Δικαίωση από την UEFA, παίζει κανονικά Ευρώπη!

Αρης: Δικαίωση από την UEFA, παίζει κανονικά Ευρώπη!

bet365

Η UEFA με έγγραφο που έστειλε στην ΕΠΟ το πρωί της Τρίτης (24/05) ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΑΡΗ, κρίνοντας τον φάκελό του πλήρη! Ετσι οι «κίτρινοι» πήραν την αδειοδότηση και παίζουν κανονικά στην Ευρώπη.

Μετά την έφεση που είχε ασκήσει ο Βασίλης Σαράκης κατά της απόφασης της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ (βάσει της οποίας είχε χορηγηθεί κανονικά η άδεια συμμετοχής της ΠΑΕ Άρης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις), οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία του κ. Σαράκη στην UEFA προκαλώντας την παρέμβασή της. Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας ακολούθησε ένα ντόμινο εξελίξεων και μετά τις προφορικές κατευθύνσεις που δόθηκαν στον προϊστάμενο της επιτροπής αδειοδότησης κ. Σαράκη ακολούθησαν και οι γραπτές.

Σε αυτές η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία απορρίπτει την έφεση του καθώς υποστηρίζει ότι ο Άρης έχει δικαίωμα αδειοδότησης και ουσιαστικά τον εκθέτει για τη νομική ενέργειά του επί της άδειας συμμετοχής της ομάδας της Θεσσαλονίκης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για την ακρίβεια, την Τρίτη (24/05) έφτασε το έγγραφο της γνωμοδότησης της UEFA στην ΕΠΟ, το οποίο ανέφερε με κάθε επισημότητα ότι «η ΠΑΕ Άρης ορθώς αδειοδοτήθηκε, έχοντας πλήρη φάκελο». Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας της Θεσσαλονίκης και παρευρίσκεται κανονικά στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League το προσεχές καλοκαίρι. Ετσι, ο Άρης προχωράει απρόσκοπτα με τον αγωνιστικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Να σημειωθεί ότι όπως ανέφερε σε ενημέρωσή της η «κίτρινη» ΠΑΕ, τακτοποιήθηκε και η υπόθεση του Ρούμπεν Παλαθουέλος. Η α βρήκε με την πλευρά του Ισπανού, ξόφλησε τις 58 χιλιάδες ευρώ αλλά και τακτοποίησε και τους τόκους, δίνοντας κάτι παραπάνω από 100 χιλιάδες ευρώ! Οι τόκοι προέκυψαν από την οφειλή προς τον παίκτη από το 2007 διπλασιάζοντας το αρχικό ποσό.

Ανεξαρτήτως του αίσιου τέλους που είχε η υπόθεση για την ΠΑΕ Άρης, παραμένουν αναπάντητα ένα σωρό ερωτήματα τα οποία σχετίζονται α) με τη διαρροή πληροφοριών επί μιας διαδικασίας για την οποία υποτίθεται ότι υπάρχουν ρήτρες εμπιστευτικότητας καθώς η όλη ιστορία άρχισε από την καταγγελία του ΝΠΣ Βόλου βάλει της οποίας είχε πληροφορίες για ανεξόφλητες υποχρεώσεις μιας ΠΑΕ, δηλαδή του Άρη και β) προκαλεί εντύπωση ο τρόπος διαχείρισης της υπόθεσης από τον προϊστάμενο της επιτροπής αδειοδότησης κ. Σαράκη ο οποίος με την έφεση που άσκησε - και τελικώς απέσυρε - ουσιαστικά ακύρωσε την επιτροπή στην οποία προΐσταται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα