«Η ΑΕΚ διεκδικεί τον 24χρονο στόπερ Αχμέντ Τουμπά»

«Η ΑΕΚ διεκδικεί τον 24χρονο στόπερ Αχμέντ Τουμπά»

Newsroom
«Η ΑΕΚ διεκδικεί τον 24χρονο στόπερ Αχμέντ Τουμπά»

bet365

Νέο δημοσίευμα από την Αλγερία αναφέρει ότι ο κεντρικός αμυντικός, Αχμέντ Τουμπά βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «lexpressiondz», οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στη λίστα τους τον 24χρονο Αλγερινό αμυντικό της Βάλβαϊκ, Αχμέντ Τουμπά.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο (1,90μ.) ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως στόπερ και είναι ένας εκ των βασικότερων της Βάαλβαϊκ. Ο Τουμπά κατάγεται από την Αλγερία, όμως έχει και την Βελγική υπηκοότητα. Παρότι αριστεροπόδαρος, χρησιμοποιεί εξίσου καλά και το δεξί πόδι. Στην καριέρα του εκτός από σέντερ μπακ έχει αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ όποτε χρειάστηκε.

«Με συμβόλαιο με τη Βάαλβαϊκ ως τον Ιούνιο του 2023, ο Αλγερινός διεθνής Αχμέντ Τουμπά είναι πιθανό να φύγει από την Ολλανδία στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο αριστεροπόδαρος βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων που επιδιώκουν να ενισχύσουν την άμυνά τους. Μεταξύ των διεκδικητών είναι οι Λάτσιο, Ρόμα, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μπέτις, Σεβίλλη, ΑΕΚ και Μπενφίκα. Σε αυτή τη λίστα προστίθεται τώρα κι ένας Γάλλος διεκδικητής, η Τουλούζ, που εξασφάλισε την άνοδό της στη Ligue 1. Οι Γάλλοι ετοιμάζονταν να υποβάλλουν προσφορά ύψους σχεδόν 1 εκατ. ευρώ για τον παίκτη που αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια στη φετινή Eredivisie», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η περίπτωση του Αλγερινού στόπερ Αχμέντ Τουμπά έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό, ο οποίος εξετάζει την περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα