ΑΕΚ: Οι Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία κλήθηκαν από Ελβετία και Τρινιντάντ και Τομπάγκο

ΑΕΚ: Οι Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία κλήθηκαν από Ελβετία και Τρινιντάντ και Τομπάγκο

Newsroom
ΑΕΚ: Οι Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία κλήθηκαν από Ελβετία και Τρινιντάντ και Τομπάγκο

bet365

Εκτός από τους Μάνταλο, Τζαβέλλα και Ρότα που κλήθηκαν στην Εθνική Ελλάδας, και τους Κριχόβιακ και Σιμάνσκι στην Πολωνία, και οι Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία έλαβαν κλήσεις από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Οι Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Τζαβέλλας και Λάζαρος Ρότα βρίσκονται στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας από πλευράς ΑΕΚ για τους τέσσερις αγώνες για το Nations League τον Ιούνιο.

Επίσης οι Νταμιάν Σιμάνσκι και Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ έχουν ήδη κληθεί από την Εθνική Πολωνίας για τους αγώνες του Ιουνίου για την ίδια διοργάνωση.

Άλλες δύο κλήσεις έγιναν γνωστές για παίκτες των κιτρινόμαυρων την Παρασκευή. Ο Στίβεν Τσούμπερ κλήθηκε από την Εθνική Ελβετίας για τα παιχνίδια του Nations League που έρχονται, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία έλαβε κλήση από την Εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τα τέσσερα ματς των ομίλων του CONCACAF Nations League τον Ιούνιο. Μαζί κλήθηκε και ο αδερφός του, Τζούντα Γκαρσία.

Επίσης, όσον αφορά τις κλήσεις σε Εθνικές Ελπίδων από πλευράς ΑΕΚ, ο Μάριο Μιτάι βρίσκεται στις επιλογές της Αλβανίας για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπως και ο Γιάννης Γερολέμου στην Κύπρο, αλλά και ο Ζίγκα Λάτσι στη Σλοβενία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα