Ολυμπιακός: Το status της υπόθεσης του Μιλιβόγιεβιτς (vids)

Ολυμπιακός: Το status της υπόθεσης του Μιλιβόγιεβιτς (vids)

Ολυμπιακός: Το status της υπόθεσης του Μιλιβόγιεβιτς (vids)

bet365

Στην Αγγλία θεωρούν πως ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού θα αποχωρήσει από την Πάλας. Ποιά είναι όμως τα δεδομένα ακόμα και σε σχέση με τους πρωταθλητές Ελλάδας;

Τα τελευταία 24ωρα διαρρέεται από διάφορες πλευρές και πηγές ότι υπάρχει θέμα Μιλιβόγιεβιτς - Ολυμπιακού. Ο Ματ Γούσναμ μεταξύ άλλων, ρεπόρτερ της Kρίσταλ Πάλας, σημειώνει πως ο Σέρβος θα αφήσει την αγγλική ομάδα και αφήνεται να εννοηθεί ότι μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Πόσο εύκολο όμως είναι κάτι τέτοιο; Κατά πρώτον ο 31χρονος Σέρβος έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Κρίσταλ Πάλας για έναν ακόμα χρόνο. Έχει αποδοχές που αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως. Ακόμα και να φύγει από την Πάλας (να βρεθεί λύση με το συμβόλαιό του) είναι 31 ετών και θα βρει αυτά τα χρήματα σε Ιταλία ή και σε Αγγλία, όπου έχει πολύ καλό όνομα. Μπορεί δηλαδή να βρει ένα ανάλογο συμβόλαιο.

Ο «Μίλι» φέτος έχει 19 ματς και έχει τονίσει κατά καιρούς την επιθυμία του να γυρίσει μία μέρα στον Ολυμπιακό, όμως για κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες από οικονομικής και όχι μόνο πλευράς.

Για τον Ολυμπιακό υπάρχει το παράδειγμα του Μανωλά, μόνο που εκεί επιβεβαιωμένα ο παίκτης ήθελε να γυρίσει στον Ολυμπιακό, φεύγοντας έτσι από τη Νάπολι, πίεσε ανάλογα και ενώ δόθηκε και ένα σημαντικό ποσό. Στον Ολυμπιακό ο Μιλιβόγιεβιτς είχε 94 αγώνες με 15 γκολ και 7 ασίστ ενώ έχει πάρει πρωταθλήματα σε Ελλάδα και πρωτάθλημα στο Βέλγιο στην καριέρα του. Στην Κρίσταλ Πάλας, όπου είχε χριστεί εδώ και χρόνια αρχηγός της, έχει καταγράψει 176 αγώνες με 28 γκολ και 6 ασίστ. Επίσης να μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είχε πάρει 15 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του στην Πάλας (κατά άλλες πηγές τότε ήταν και λίγο πιο μεγάλο το ποσό).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα