Ολυμπιακός: Σχέδιο για την απόκτηση δύο έως τριών ακραίων μπακ για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Σχέδιο για την απόκτηση δύο έως τριών ακραίων μπακ για τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Σχέδιο για την απόκτηση δύο έως τριών ακραίων μπακ για τη νέα σεζόν

bet365

Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί στα άκρα της άμυνάς του με τον Κένι Λαλά να θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να μείνει και τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός ως σύλλογος ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έχει ένα πλάνο ενίσχυσης σε θέσεις - κλειδιά.

Μία εξαιρετικά σημαντική θέση, μία θέση που... πλήγωσε τον Ολυμπιακό στη διάρκεια της περασμένης σεζόν είναι αυτή του ακραίου μπακ κυρίως στη δεξιά πλευρά. Όχι πως ο Ρέαμπτσιουκ έκανε σούπερ σεζόν όμως σίγουρα πήγε πιο καλά από τον Λαλά.

Σε αυτή τη φάση φαίνεται πως ο Λαλά δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Επιπλέον ο Βρουσάι το τελευταίο διάστημα σταμάτησε να χρησιμοποιείται ως δεξιός μπακ και χρησιμοποιείται ως εξτρέμ, που είναι η φυσική του θέση. Ο Ανδρούτσος επίσης ως δεξιός μπακ δεν... γοήτευσε και παράλληλα ως γνωστόν ούτε για αυτόν είναι η κανονική θέση του. Ο Ανδρούτσος βέβαια δεν έχει χάσει τελείως τις πιθανότητες παραμονής του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι δεδομένο πως θα είναι και τη νέα χρονιά στο ρόστερ.

Πρακτικά τα παραπάνω σημαίνουν πως είναι σοβαρό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για δύο δεξιά μπακ και για έναν παίκτη για αριστερά, που να πλαισιώσει τον Ρέαμπτσιουκ ή να αποτελέσει δίδυμο μαζί του. Άρα στο σύνολο ακόμα και τρία νέα πρόσωπα στα δύο άκρα της άμυνάς του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα