«Η Κραϊόβα κοιτάει Μίτριτσα και Βαρέλα»

«Η Κραϊόβα κοιτάει Μίτριτσα και Βαρέλα»

Newsroom
«Η Κραϊόβα κοιτάει Μίτριτσα και Βαρέλα»

bet365

Στη Ρουμανία αναφέρουν ότι η Κραϊόβα έχει στο στόχαστρό της τον Αλεξάντρου Μίτριτσα αλλά και τον Φερνάντο Βαρέλα.

Επειτα από έξι χρόνια παρουσίας στην Τούμπα, ο Φερνάντο Βαρέλα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Ο 34χρονος αμυντικός είπε το δικό του «αντίο» στον κόσμο των «ασπρόμαυρων» και αποκάλυψε στο Gazzetta τις σημαντικότερες στιγμές που έζησε για έξι χρόνια με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Για τον Βαρέλα έχει δείξει ενδιαφέρον η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα. Αλλωστε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Ρουμανία με τις φανέλες των Βασλούι και Στεάουα Βουκουρεστίου, από την οποία πήρε μεταγραφή στους «ασπρόμαυρους».

Οπως επίσης, σύμφωνα με τους Ρουμάνους ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Κραϊόβα, από την οποία αποχώρησε το 2019 με προορισμό την New York Fc. Παρόλα αυτά, η περίπτωσή του συνεχίζει να απασχολεί την πρώην ομάδα του.

«Αν έχουμε την ευκαιρία, είναι φυσιολογικό ο Μιτρίτσα να είναι λύση. Είναι ένας παίκτης της εθνικής ομάδας που ξέρουμε. Τον εκπαίδευσα και στη Σαουδική Αραβία. Σίγουρα θα ήθελα να έχω έναν τέτοιο παίκτη», είχε δηλώσει ο τεχνικός της Κραϊόβα, Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δανεισμός του Μιτρίτσα στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ενώ το συμβόλαιό του με την αμερικανική ομάδα, New York FC, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα