Δεληζήσης: «Πριν κλείσω την καριέρα μου θα ήθελα έναν τίτλο με τον Άρη»

Δεληζήσης: «Πριν κλείσω την καριέρα μου θα ήθελα έναν τίτλο με τον Άρη»

Newsroom
Δεληζήσης: «Πριν κλείσω την καριέρα μου θα ήθελα έναν τίτλο με τον Άρη»

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς για τον Άρη τονίζοντας ότι θα ήθελε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Δεληζήσης υποστήριξε ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη με την κατάληψη της 3ης θέσης και την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. «Μας ικανοποιεί η βαθμολογική θέση μας αλλά επειδή είμαι και ο παλιός της ομάδας νιώθω ότι θα ήθελα να είμαστε και στον τελικό κυπέλλου», είπε και ρωτήθηκε για το δικό του μέλλον. «Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα είμαι του χρόνου. Είναι απόφαση της διοίκησης, θα δούμε. Πριν κλείσω την καριέρα μου θα ήθελα έναν τίτλο με τον Άρη».

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έκρινε ότι βάσει της ποιότητας που διαθέτει η ομάδα, θα ήταν άδικο να έμενε εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων. «Έχουμε καλούς παίκτες, καλό υλικό και θα ήταν κρίμα να πάει στράφι η σεζόν. Ο προπονητής μιλάει ίδια γλώσσα με πολλούς παίκτες από το ρόστερ και αυτό είναι σημαντικό, όμως θα ήταν άδικο όμως να μην αναφερθούμε και στον Άκη Μάντζιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν για να βγει αυτή η χρονιά. Στη διάρκειά της είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα και είναι αλήθεια ότι υπήρξαν στιγμές όπου πικράναμε τον κόσμο. Στο ματς με την ΑΕΚ του δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα