Ολυμπιακός: Οι ανέλπιστες περιπτώσεις που βγήκαν στα play offs

Ολυμπιακός: Οι ανέλπιστες περιπτώσεις που βγήκαν στα play offs

Ολυμπιακός: Οι ανέλπιστες περιπτώσεις που βγήκαν στα play offs

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις παικτών που παρουσίασαν μία θετική εικόνα στα play offs ενώ δεν τους περίμενε κανένας.

Θεωρητικά σε αυτήν την κατηγορία θα μπορούσε να μπει και ο Τζολάκης λόγω του ματς με τον Άρη και έως ένα σημείο ο Φαντινγκά για το ταλέντο του και την τεχνική του κατάρτιση, όμως υπάρχουν άλλοι παίκτες που έκαναν παραπάνω πράγματα στον Ολυμπιακό στα play offs. Δεν ήταν σούπερ αλλά έβγαλαν θετικό πρόσημο. Οι ανέλπιστες υποθέσεις παικτών, αυτές οι ευχάριστες αγωνιστικά εκπλήξεις ήταν κυρίως τρεις.

Σε πρώτη φάση είναι δύο χαφ. Ο Κούντε και ο Κανέ με τον Καμερουνέζο να έχει και συμβολή σε γκολ του Ολυμπιακού. Ο πρώτος έβγαλε θετικό πρόσημο κυρίως στο δημιουργικό σκέλος και ακόμα και σε στατικές φάσεις. Ο Κανέ ήταν περισσότερο σε ένα αμυντικό και τακτικό κομμάτι αλλά και από πλευράς αντοχών, πίεσης και δυνάμεων. Επίσης ο Μπαγκαλιάνης ως στόπερ παρά την αλλαγή του από τον Μαρτίνς στο ματς με τον ΠΑΟΚ (στο 1-1 της φιέστας), όπου αντιμετώπισε δυσκολίες, έδειξε κυρίως με τον Άρη ότι είναι ένας παίκτης ικανός να δώσει πράγματα τη νέα χρονιά. Μάλιστα θα είναι και στην προετοιμασία των Πειραιωτών αν και προερχόμενος από τη β' ομάδα.

Τώρα σε σχέση με τους άλλους δύο. Ο Κανέ σύμφωνα με τα όσα γίνονται κατανοητά από πλευράς Μαρτίνς θα μείνει ως μία έξτρα επιλογή για τη θέση Νο6 κυρίως από εκεί που φαινόταν ότι είχε χάσει το... παιχνίδι. Το γεγονός πως θα μείνει άλλαξε λόγω του ίδιου του παίκτη και της αγωνιστικής εικόνας του. Ο δε Κούντε επίσης από εκεί που έδειχνε... φευγάτος έχει αυξήσει για τα καλά τις πιθανότητες της παραμονής του στο Λιμάνι ενώ ας μην ξεχνάμε πως ο Μαντί Καμαρά αναμένεται να πουληθεί φέτος ή τουλάχιστον αυτό δείχνει να είναι το πλάνο για εκείνον.

Από πλευράς συμμετοχών ο Μπαγκαλιάνης στην α' ομάδα έχει 3 ματς. Ο Κούντε φέτος έχει 25 ματς με 1 ασίστ και συμμετοχή στη φάση του γκολ με τον Άρη στα play offs. Ο Κανέ από την άλλη έχει μόνο 5 συμμετοχές.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα