Βόλος: «Οι στόχοι ήταν, είναι και παραμένουν υψηλοί»

Βόλος: «Οι στόχοι ήταν, είναι και παραμένουν υψηλοί»

Newsroom
Βόλος: «Οι στόχοι ήταν, είναι και παραμένουν υψηλοί»

bet365

Ο Βόλος ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους τη φετινή σεζόν και τόνισε πως η ομάδα θα διατηρήσει ψηλά τον πήχη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου.

Οι στόχοι του Βόλου ήταν, είναι και θα παραμένουν υψηλοί και είμαστε σίγουροι ότι με τη στήριξη των Βολιωτών φιλάθλων η ομάδα του Βόλου θα μεγαλώνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο».

Επίσης η ΠΑΕ Βόλος έκανε γνωστό ότι θα λάβουν χώρα δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών το τριήμερο 20, 21 και 22 Μαΐου:

«Η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποιεί ότι το τριήμερο 20, 21, 22 Μαίου θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών γεννημένων τα έτη 2004, 2005, 2006.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 5.00 μ.μ. και θα διεξαχθούν υπό το βλέμμα και την καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Βόλος.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 24210 27671».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα